BöğüRTLen Yeni Üye Üye 18 Mayıs 2008 #1 Buyrun Buyrun Burası da BöğüRTLen'in Köşesi=) BöğüRTLen'in Köşesine Hoşgeldiniz... Benim köşeme de gelin meleklerim🙂 dostluk,sevgi,saygı adına herşey bu köşede de mevcut=) Böğürtlen yemek isterseniz =)
BöğüRTLen'in Köşesine Hoşgeldiniz... Benim köşeme de gelin meleklerim🙂 dostluk,sevgi,saygı adına herşey bu köşede de mevcut=) Böğürtlen yemek isterseniz =)
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 18 Mayıs 2008 #2 Ce: Buyrun Buyrun Burası da BöğüRTLen'in Köşesi=) öncelikle köşen hayırlı olsun canım ve bu böğürtlenlerin hepsi benim yerim ben onları yerim😀
Ce: Buyrun Buyrun Burası da BöğüRTLen'in Köşesi=) öncelikle köşen hayırlı olsun canım ve bu böğürtlenlerin hepsi benim yerim ben onları yerim😀
mislinay Yeni Üye Üye 18 Mayıs 2008 #3 Ce: Buyrun Buyrun Burası da BöğüRTLen'in Köşesi=) Böğürlencim köşen hayırlı ,misafirin çok ve muhabbetin bol olsun canım sana sevgimi getirdim ve bu gülü🙂 bu arada böğürtlene bayılıırım olsada yesem🙂🙂🙂
Ce: Buyrun Buyrun Burası da BöğüRTLen'in Köşesi=) Böğürlencim köşen hayırlı ,misafirin çok ve muhabbetin bol olsun canım sana sevgimi getirdim ve bu gülü🙂 bu arada böğürtlene bayılıırım olsada yesem🙂🙂🙂
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 18 Mayıs 2008 #4 Ce: Buyrun Buyrun Burası da BöğüRTLen'in Köşesi=) İyi pazarlar dilerim böğürtlencim🙂
meleklerin sultanı Yeni Üye Üye 18 Mayıs 2008 #5 Ce: Buyrun Buyrun Burası da BöğüRTLen'in Köşesi=) bende yerim o böğürtlenlerden banada bırakın köşen çok güzel olmuş hayırlı olsun böğürtlen...
Ce: Buyrun Buyrun Burası da BöğüRTLen'in Köşesi=) bende yerim o böğürtlenlerden banada bırakın köşen çok güzel olmuş hayırlı olsun böğürtlen...
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 20 Mayıs 2008 #7 Cevap: Buyrun Buyrun Burası da BöğüRTLen'in Köşesi=) sağolun meleklerim,çok teşekkür ederim misli abla gül için de =)
Cevap: Buyrun Buyrun Burası da BöğüRTLen'in Köşesi=) sağolun meleklerim,çok teşekkür ederim misli abla gül için de =)
İzmirella Yeni Üye Üye 20 Mayıs 2008 #8 Cevap: Buyrun Buyrun Burası da BöğüRTLen'in Köşesi=) köşennn çokk güsell olmuşş böğürtlencimm.. bu nazarr boncuğuu sana
Cevap: Buyrun Buyrun Burası da BöğüRTLen'in Köşesi=) köşennn çokk güsell olmuşş böğürtlencimm.. bu nazarr boncuğuu sana
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 20 Mayıs 2008 #10 Cevap: Buyrun Buyrun Burası da BöğüRTLen'in Köşesi=) teşekkür ederim izmirli=)nazar boncuğu koycaktım bi baktım izmirlim koymuş=) zeynoşcum çok teşekkür ederim neyli o dondurma böğürtlenli dime😀 karşılıklı oturup yiyelim hadi😀
Cevap: Buyrun Buyrun Burası da BöğüRTLen'in Köşesi=) teşekkür ederim izmirli=)nazar boncuğu koycaktım bi baktım izmirlim koymuş=) zeynoşcum çok teşekkür ederim neyli o dondurma böğürtlenli dime😀 karşılıklı oturup yiyelim hadi😀