Ateş Ölçme Yöntemiyle Hamile Kalanlar

Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak...

zuzuyu bekliyoruz zaten ya allah kısmet ederse eli boş olmıcak inş.ayy canım inş. bizde birgün hamiş kalırız ağzından bal damlıyo valla haidicim canım benim

inşallah canım valla bende çok merak ediyorum eğer olmassam p.tesi sabah test yapacağım

benim adetlerim çok düzenli saat gibi 28günde bir
düğün zamanı 1 hafta gecikmişti başkada hatırlamam ne er ne geç🙂🙂

ayyy ne güzel valla benim geliyo mesela diyorum tamam öbür ayın 24 de gelicek aaaa bi bakıyorum 30 da gelmiş bazen gününden önce geliyo yani bu sefer ne yumurtalarımın çatladığını biliyorum nede başka bişeyi hep kuyduru gidiyoz işte allahtan bu ateş ölçme yöntemini önerdi efsunda bide
sağolsun çok yardımcı oluyo öylelikle biraz daha tespit edebiliyorum bari bende

başından beri mi düzensiz bir sorun varmı düzensizliğiyle ilgili yoksa stresmi yapıyorsun

başından beri mi düzensiz bir sorun varmı düzensizliğiyle ilgili yoksa stresmi yapıyorsun

yoo evlenmeden önce düzenliydi ama evlendikten sonrada bi ara düzenliydi ama ne zamn korunmayı bıraktık düzensiz gelmeye başladı bazıları da vüzut kendini hamileliğe alıştırıyo derler bi dengesizlik oluşabiliyomuş ne biliyim anlamadım işte

canım artık geçen aylardan tecrübeliyim
test yapardım 1 saat sonra regl 🙁 ama kendime ve eşime söz verdim p.tesii yapacağımm... günde 3 kez test yaptığımı bilirimm

canım peki hep böyle geç gelme olasılığı olurmuydu yada ne kadar geç kalırdı.bide şimdiki ağrılarınla geçen ay ki ağrıların aynımı farklı olduğunu hissedebiliyomusun