K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 27 Ocak 2008 #41 Ce: altaki üyeye sor benimki almanyanin sebekesi E-plus alttaki sen hangi rengi cok seviyorsun???
mislinay Yeni Üye Üye 28 Ocak 2008 #42 Ce: altaki üyeye sor açık tos renkleri severim ama daha baskını pembe gönlüm sende 🙂 hey alttaki bacı en son ne zaman şehir dışı yolculuğuna çıktın
Ce: altaki üyeye sor açık tos renkleri severim ama daha baskını pembe gönlüm sende 🙂 hey alttaki bacı en son ne zaman şehir dışı yolculuğuna çıktın
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 28 Ocak 2008 #43 Ce: altaki üyeye sor 19 kasım 2007.. alttakı melek sen enson nezaman alısverıse cıktın?????
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 28 Ocak 2008 #44 Ce: altaki üyeye sor ay geçen hafta çıktım altaki sana diyim kime diyim en son ne zaman top oynadın
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 28 Ocak 2008 #45 Ce: altaki üyeye sor En son geçen hafta okul kapanmadan benim çocuklarla voleybol oynadık. Alttaki Türk kahvesini nasıl seversin?
Ce: altaki üyeye sor En son geçen hafta okul kapanmadan benim çocuklarla voleybol oynadık. Alttaki Türk kahvesini nasıl seversin?
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 1 Şubat 2008 #46 Ce: altaki üyeye sor ay tam benlik soru bol köpüklü ve az şekerli severim aşağıdaki yeme yemeyi severmisin
Ce: altaki üyeye sor ay tam benlik soru bol köpüklü ve az şekerli severim aşağıdaki yeme yemeyi severmisin
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 1 Şubat 2008 #47 Ce: altaki üyeye sor Severim hem de çok severim 😀 Alttaki şu an üzerinde giydiğin kıyafetin rengi ne?
Ce: altaki üyeye sor Severim hem de çok severim 😀 Alttaki şu an üzerinde giydiğin kıyafetin rengi ne?
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 1 Şubat 2008 #48 Ce: altaki üyeye sor mor bir esofman var alttaki suan en cok ne isterdin???
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 1 Şubat 2008 #49 Ce: altaki üyeye sor Eşimin de benimle ailemin yanında olmasını... Alttaki Ülker Çikolatalı Gofret mi Çokonat mı?
Ce: altaki üyeye sor Eşimin de benimle ailemin yanında olmasını... Alttaki Ülker Çikolatalı Gofret mi Çokonat mı?
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 1 Şubat 2008 #50 Ce: altaki üyeye sor Cokonat alim ben zaten migde rahatsiz🙂 Alttaki kahvemi alirsin caymi???