K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 11 Aralık 2007 #11 Ce: altaki üyeye sor Samsung SGH 600 Heyyyy alltaki sana soruyorum makyajsiz disari cikarmisin????
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 12 Aralık 2007 #12 Ce: altaki üyeye sor çoooooooo ben sevmem makyajı la şiii alttaki sana diyom en son ne zaman hasta oldun
Ce: altaki üyeye sor çoooooooo ben sevmem makyajı la şiii alttaki sana diyom en son ne zaman hasta oldun
PAPATYA Yeni Üye Üye 13 Aralık 2007 #13 Ce: altaki üyeye sor vallahi en son 2 sene önce çok fena hasta olmuştum...baya olmuş bea alttaki ne tür müzik seversin
Ce: altaki üyeye sor vallahi en son 2 sene önce çok fena hasta olmuştum...baya olmuş bea alttaki ne tür müzik seversin
PaSikA Yeni Üye Üye 13 Aralık 2007 #14 Ce: altaki üyeye sor genelde pop müzik dinlerimi ama bu ara Volkan Konak'a takmış durumdayım Aşağıdaki kaç kilosun?
Ce: altaki üyeye sor genelde pop müzik dinlerimi ama bu ara Volkan Konak'a takmış durumdayım Aşağıdaki kaç kilosun?
G gülgüzeli Yeni Üye Üye 13 Aralık 2007 #15 Ce: altaki üyeye sor 52 kiloyum canım alttaki sana soruyorum en son hangi kitabı okudun?
PaSikA Yeni Üye Üye 13 Aralık 2007 #16 Ce: altaki üyeye sor Zülfü Livaneli'nin Leyla'nın Evi Kitabını okuyorum... alttaki en son hangi filmi izledin
Ce: altaki üyeye sor Zülfü Livaneli'nin Leyla'nın Evi Kitabını okuyorum... alttaki en son hangi filmi izledin
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 13 Aralık 2007 #17 Ce: altaki üyeye sor 30 gün ve geceler diye yabanci bir filmdi... heyy alttaki en son ne zaman ruj sürdün???
Ce: altaki üyeye sor 30 gün ve geceler diye yabanci bir filmdi... heyy alttaki en son ne zaman ruj sürdün???
mislinay Yeni Üye Üye 14 Aralık 2007 #18 Ce: altaki üyeye sor hı ney bana mı didin galiba 10-15 gün önce... alttaki arkadaş bende sana sorayım en son ne zaman düğüne gittin?
Ce: altaki üyeye sor hı ney bana mı didin galiba 10-15 gün önce... alttaki arkadaş bende sana sorayım en son ne zaman düğüne gittin?
PaSikA Yeni Üye Üye 14 Aralık 2007 #19 Ce: altaki üyeye sor En Son Eylül'de arkadaşımın düğüne gittim alttaki en son ne zaman çikolata yedin🙂🙂
Ce: altaki üyeye sor En Son Eylül'de arkadaşımın düğüne gittim alttaki en son ne zaman çikolata yedin🙂🙂
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 14 Aralık 2007 #20 Ce: altaki üyeye sor daha demin kahvalti yapmadim ama cikolatayi götürdüm🙂 hey alttaki kac tanekardeslerin var???
Ce: altaki üyeye sor daha demin kahvalti yapmadim ama cikolatayi götürdüm🙂 hey alttaki kac tanekardeslerin var???