2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
a
hha

kız yakınlarda benzinci bile mi yok
aksam bi uğrayın yaa
benzincilerin marketlerinde bile satılıyo

ayy gebertirdim
triplerden trip begenirdi kendine valla

biz de gaz veriyor gibi olmayalım ama organize ile gebze merkez arasında pek bişey yok gebzede de intence var şekerim haberin olsun yanii öğle tatili diye bişey var ay yahuu

anacım siz beni boşattıracak mısını bu heriften

valla benzincilere de baktık yoktu şansımıza
eşimin işi de öyle lanet ki öğle tatili falan hak getire.şimdi pasta yedim ya canım intence istemiyor

kocam aradı şimdi saç dokulmesı ıcın ılac kullanıyordu bırakmıstı yenıden baslamaya karar vermiş bna sipariş veririmisn dedı netten yudamı alsam bioxinmi acaba? Heheheheh çok dalga gectım sanırım dukkandakılerde gecmsler:d

ya bu kan uyusmazlıgı oldugu ögrenıldıgın de ıgne yapıolar yanı bı sorun olmuyo canım
üzülme bence o kadar

QUOTE=asfada;489754]sista cımmmmmmm cnm anlamadım ben ya şimdiiiii sorun neeeeee
benim de var kan uyuşmazlığı negatif benim deeeeee[/QUOTE]

işte bende de hep negatif çıkıyodu yani bebekte problem yok gibiydi cumartesi günkü testte pozitif çıktı normalde iğnenin 28. haftada yapılması gerekiyor ben 30. haftamı bitiriyorum ama pozitif çıktı şimdi vücudum antikor üretmeye başlamış bebekde kansızlık derecesine bakılıp amniyon kesesinden göbek kordonuna iğne ile kan vereceklermiş 🙁((( tekrar test yapılacak sanırsam

ama bana göre o görüntü cok iştah acıcı değil ııyyykk aklıma geldi genee

HIMMM ZATEN ANCA ALIRIM BENDE 2-3 HAFTAYA KADR MALZEMELERI DISINI SUSLERIM ICINEDE SONNADN KOYRM SEEKRLERINI NEBILM YAAPRZ BİŞİLER ARTIK:d

anacım siz beni boşattıracak mısını bu heriften

valla benzincilere de baktık yoktu şansımıza
eşimin işi de öyle lanet ki öğle tatili falan hak getire.şimdi pasta yedim ya canım intence istemiyor
intence ile pasta bir mi yaaa
mukayese bilem kabul etmez..
aha da çekmecemde var bi tane de
çok yidim diye şimdi canım istemiyo :çitos:

sistam bozma moralini..
sonucta öğrendiniz böyle bir şeyi ve çözümü var
kafana hiç takma
hiçbişicik olmayacak merak etme..