Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benim kocam da monica belluciyi beğenmiyor. ben kadın halimle bayılıyorum ona.
bak bu da boşanma sebebi bence 🙂
bazen diyorum sen en güzel kadınları bile beğenmiyorsun beni nasıl beğendin
ya ben de ilk dae.de görmüştüm face.de afallamıştım düzcedeyiz mi yazıyordu sonra her gün bir yerdeyiz artık mı diyordu ne..ay sonra jeton düştü cok gülmüştüm
yaa canım vallahi bende aynı şeyi söyledim geçen eşime.ayy şuna bak ne iğrenç yiyo dedim oda yoooo bence çok hoş dedi ve artık daha da sinir oluyorum o reklama ve kadına
benim kocam da monica belluciyi beğenmiyor. ben kadın halimle bayılıyorum ona. bak bu da boşanma sebebi bence 🙂 bazen diyorum sen en güzel kadınları bile beğenmiyorsun beni nasıl beğendin
hahaa ay tamam yazmayacağım bir daha... hhahaah dün de biri telefon açtı... Zonguldak'tan Yozgat'a yazmıştım yaa.. Diyo ki o kadar uzun yollar gidiyorsun doktorun bişi demiyo mu... Ayy Ona da çokgüldüm...Demiyo ki ne işin var oralarda...:tasu:haha
hahaa ay tamam yazmayacağım bir daha... hhahaah dün de biri telefon açtı... Zonguldak'tan Yozgat'a yazmıştım yaa.. Diyo ki o kadar uzun yollar gidiyorsun doktorun bişi demiyo mu... Ayy Ona da çokgüldüm...Demiyo ki ne işin var oralarda...:tasu:haha