2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
işte bende de hep negatif çıkıyodu yani bebekte problem yok gibiydi cumartesi günkü testte pozitif çıktı normalde iğnenin 28. haftada yapılması gerekiyor ben 30. haftamı bitiriyorum ama pozitif çıktı şimdi vücudum antikor üretmeye başlamış bebekde kansızlık derecesine bakılıp amniyon kesesinden göbek kordonuna iğne ile kan vereceklermiş 🙁((( tekrar test yapılacak sanırsam

doktoruna çok kızdım şimdi. niye uyarmamış seni baştan

intence ile pasta bir mi yaaa
mukayese bilem kabul etmez..
aha da çekmecemde var bi tane de
çok yidim diye şimdi canım istemiyo :çitos:

:samar::samar::samar: tokat manyağı yaparım seni

anacım siz beni boşattıracak mısını bu heriften hahaha
valla benzincilere de baktık yoktu şansımıza
eşimin işi de öyle lanet ki öğle tatili falan hak getire.şimdi pasta yedim ya canım intence istemiyor :tik:

e tm istemiyorsan ama bu forumun meselesi haline geldi o koca o intence.i alacak baska yolu yok. namus meselisi gibi bişi oldu hamile meselesi hahaha🙂

aahahaha
celine
face e vandayız yazmışsın ya
birisi de altına ne işin var canım orda yazmış
ahahaha koptum

off bi köprü vardı dişimde hamilelikten önce değişmesi gerekiyodu aslında da pat diye hamile kalınca kaldı o da şimdi sallanıyo sanki inşallah doğuma kadar bişey olmaz yaa moralim çok bozuk

işte bende de hep negatif çıkıyodu yani bebekte problem yok gibiydi cumartesi günkü testte pozitif çıktı normalde iğnenin 28. haftada yapılması gerekiyor ben 30. haftamı bitiriyorum ama pozitif çıktı şimdi vücudum antikor üretmeye başlamış bebekde kansızlık derecesine bakılıp amniyon kesesinden göbek kordonuna iğne ile kan vereceklermiş 🙁((( tekrar test yapılacak sanırsam [/QUOTE]

Valla kafam karıştı.. Ben 28. haftada gittim doktora test falan demedi hiç.. Bu hafta için söyledi yapılması gerekiyor diye... Neyse bakalım hayırlısı..

Geri