2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benimki de bazen aşağıya doğru çok vuruyo valla..korkuyorum cıkacak gibi oluyor...
evet dayansalar şööle
35-36 ya kadar, iyi olacak

evet ya hadi hayırlısı diyelim geçen sabah ben bacağını gördüm kızlar göğsümün hemen altına uzatmıştı ve göbegim cukur olmust denizin dibinde olurya dalga seklınde kumlar aynen öyle çok garipti 🙂)yana yattımda çekti bacağını 🙂)bide bazen kafasını dikiyor meraklı meraklı göbeğim de başının geldiği yer tepe oluyor :🙂) arceya haftamız aynı bu arada 29+2 hayırlısıyla 35-36 yı buluruz inşallah

[
pembik, asneba, asfada teşekkür ederim.. Şİmdi daha iyiyim..

kızlar gerçi sabah allure keşfetmişti ama, bilmeyenler için sadmin in şöyle bir msjı var;

gebelik bölümüne Yaşasın Hamileyim başlığıyla her aya özel annelik grupları oluşturduk bilginiz olsun. Lütfen diğer anne adaylarına söyleyelim.

İyimiş bak bu da...:gossip:

daha gece 12 olmadı sen karışma tokadı yersin :samar:
hem pasta yiyorum şimdi kutlamam gerek 🙂

ya az önce ekşisözlüğü açtım karşıma çıkan ilk konu browni intence oldu.
allahım sen beni sınıyor musun ???
bak bu gece de getirmezse o kocayı eve alma hakkaten hee..
aa bu kdr olur mu yahu..
gündüz cıksın arasın bulsun yahu

merhaba fıstıklar..
konuyu dırek yıne gırdım ukala kan uyusmazlıgı var galıba sızdede.bedne var kan uyusmazlıgı.benım ılk testım negatıf cıkmıstı.ıkıncı teste gerek gormedı dr.bebek dogar dogmaz bebegın kanına gore antıkor ıgnenı yaparız dedı..
canının sıkmaya degemz.hele kuzucular dogsun..
ben cok korkuyordum bu uyusmazllıktan ama dr bana oyle bırse dedıkı
ben hıc artıkı korkmuyorum 🙂
benım dr dada varmsı kan uyusmazlıgı o zamn bız coocuk yapmasamıydık dedı.sımdı ıkı tane saglıklı cocuklarım var dedi🙂
canım bende daha önceden test yaptırmıştım
bende de negatifiti ama tekrarlanması gerekiyordu 28. hafta da
bizim o hafta randevumuz yoktu 30. haftada yaptırdık şimdi de pozitif çıkmış
28. haftada yapılan test te göre iğne yapılması gerekiyormuş ama biz o haftayı kaçırdığımız için yaptıramadık off abim aradı şimdi bi ton kızdı bana drmu aramış vücudum antikor üretmeye başlamış bebeğe karşı takibe alınmam gerekiyormuş 🙁 erken dğum olabilirmi dedi bilmiym
bebekde kansızlık olursa olabilir dedi 🙁

evet ya hadi hayırlısı diyelim geçen sabah ben bacağını gördüm kızlar göğsümün hemen altına uzatmıştı ve göbegim cukur olmust denizin dibinde olurya dalga seklınde kumlar aynen öyle çok garipti 🙂)yana yattımda çekti bacağını 🙂)bide bazen kafasını dikiyor meraklı meraklı göbeğim de başının geldiği yer tepe oluyor :🙂) arceya haftamız aynı bu arada 29+2 hayırlısıyla 35-36 yı buluruz inşallah
aa hadi yaa..
aynı mıyız kızz..
hadi bakalım inşallah dayansın içerde bebecikler..
ben öle çukur olma durumuna fln şahit olmadım hiç..
aksam koltukta uzanırken sadece şekilden şekle giriyor onu görüyorum..
daha iyi göreyim diye tişörtümü kaldırıyorum.
anlıyomus gibi duruyo o zaman..
yok sabah da dedim kıl benim kız kıl..

asfa sevdıklerınle bebegınle mutlu umutlu bı yasam dılerım sana
1 den berı burdayım ama kacırmısım 🙂))
celıne sana da gecmıs olsun tatlım....
benım bebek ıkıde bır kasıklarıma vuruyo sankı kacırıcam zannedıyom ay ne fena olduk valla

Geri