2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
özge bizim melek olmuşsun, bizim egede kardeşler bırbırne bizim oğlen biz gız dıye seslenır, sen de bizim melek oluvermişsin gari 🙂)

sigara içenlere bende kızarım sonuçta kokusu her yere siniyor.bir zahmet de içmeyiversinler artık
ama çocuk konusunda hiçbirşey diyemiyorum, bizim minikler de misafirlikte kimbilir ne yaramazlıklar yapacaklar.
ama tabi ilk başta annenin uyarması lazım ben o kadar rahat olamam başkasının evinde.

Çocuk bu yaramazlık yapar kurcalar falan tabii ama kiminin de ailesi pek vurdumduymaz oluyor. Salıyo çocuğu naparsa yapsın. Yok valla ben evimde olsa uyarırım çocuğu yumşak yumşak :n028:

Evlerinde napıyolarsa yapsınlar canım misafirlikte azcık akıllı uslu durmak lazım

sigara içenlere bende kızarım sonuçta kokusu her yere siniyor.bir zahmet de içmeyiversinler artık
ama çocuk konusunda hiçbirşey diyemiyorum, bizim minikler de misafirlikte kimbilir ne yaramazlıklar yapacaklar.
ama tabi ilk başta annenin uyarması lazım ben o kadar rahat olamam başkasının evinde.

valla ben dıkkat ederım gözumden ayırmam evladımı, gıder prize parmaklarını sokar falan zaten bırakmam, bu geniş annelerın evlatlarını ALLAH koruyor resmen. pazarda göruyorum bebek arabasında uyuyor anası dagıtmış kendını penye seçcem dıye, çalcaklar çocugu ruhu duymucak.

Geri