2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya elımde bez sureklı sılıyorum, çocugun ağzını ellerını sılıyorum o muhabbette farkında bile degıl. kendısı de titiz degıl umrunda bıle degıl ev batmış çıkmış, bu nedenle ona garıp gelmıyor. bi böyle tipler gelsın ıstemıyorum bide sıgara içenler.biz sıgara içmiyoruz evımızde de ıçılsın ıstemıyoruz ama ınsanlar o kadar saygısız kı gelıp arka arkaya içiyorlar. şimdı bebek olcak artık bahanem olacak,zor içerler artık
evt canım aynen bahane olacak.ben dehiç tahammül edemiyorum su cocukları ile ilgilenmeyen annelere cocuklara demiyorum bak onun bir suçu yok cocuga ne verirsen neye alıştırırsan onu ister her yerde eline vererek yemek yiyorsa geze geze onu istiyor maalesef.aybiz böyle konusuyoruz ya bizim cocuklar da böyle olurmuş yemek yemedikleri için biz de aman yesin de döksün dermişiz 😛iha:😛iha:ne gülerim kendime aman aman allah korusun

hakketten gelsin garantisini verebilirim annem bu konuda kesin çözümdür
biz küçükken misafirin evinde çay bile içemezdik
önce annemin suratına bakardık annem tamam derse isterdik

ayy aynı annemi anlattın. korkudan nefes bile alamazdık misafirlikte.
annem gözünü belertti mi 3,5 atardım :laugh::laugh:
şimdikiler doğuştan azman

valla ben de öyle
annemlerle günlere fln giderdim
annemin totosunun dibine oturur gidene kdr kalkmazdım..
ev sahibi bişi teklif ederse de, annem olur demeden almazdım..
Ay Allahım aklıma geldi de ben acayip uslu bir cocuktum..
insallah cocugumda bana benzer..
gerçi çocukken çok usluydumda,
sonradan azıttım ben 😛iha:

ay kızlar bugün hiç sizinle ilgilenemiyorum... Bi giriyorum geçmişi okuyorum.. bişiler yazıyorum sonra gene işe gömülüyorum.. offf!!!

Çocuk bu yaramazlık yapar kurcalar falan tabii ama kiminin de ailesi pek vurdumduymaz oluyor. Salıyo çocuğu naparsa yapsın. Yok valla ben evimde olsa uyarırım çocuğu yumşak yumşak :n028:

Evlerinde napıyolarsa yapsınlar canım misafirlikte azcık akıllı uslu durmak lazım

annem gızlıden çimciklerdı bizi, bide babam akşam yapardı yuvamı yaramazlık yaparsam, kım söyledı sana dıye sorardım babama kuşlar derdı, bende ne zaman yaramazlık yapsam kuş gördugumde hemen uslu olurdum, şimdı kı çocuklar asla yemez bu numaraları, bende pek safmışım

sigara içenlere bende kızarım sonuçta kokusu her yere siniyor.bir zahmet de içmeyiversinler artık
ama çocuk konusunda hiçbirşey diyemiyorum, bizim minikler de misafirlikte kimbilir ne yaramazlıklar yapacaklar.
ama tabi ilk başta annenin uyarması lazım ben o kadar rahat olamam başkasının evinde.

archi benim şu malum yeni doğum yapan arkadaşım vardı ya
hamileliğigmizden önce bi ara bana gelecekti, geçen yaz
biliyorsun benim koltuklar falanda beyaz
bide şimdiye kadar evde hiç sigara içilmedi
bu kızda tiryaki
peşin söyledim, balkonda otururuz içersin sigaranı ,salonda içme lütfen dedim,.
ay bu bi bozuldu, gelmekten falan vazgeçti , 2-3 hafta sonra geldi tabi balkonda kuzu kuzu içti
bide bozuluyorlar ya inanamıyorum

evt canım aynen bahane olacak.ben dehiç tahammül edemiyorum su cocukları ile ilgilenmeyen annelere cocuklara demiyorum bak onun bir suçu yok cocuga ne verirsen neye alıştırırsan onu ister her yerde eline vererek yemek yiyorsa geze geze onu istiyor maalesef.aybiz böyle konusuyoruz ya bizim cocuklar da böyle olurmuş yemek yemedikleri için biz de aman yesin de döksün dermişiz 😛iha:😛iha:ne gülerim kendime aman aman allah korusun
AYY ALLAH korusun kız. valla psikopata bağlarım kendımı eve kapanırım asosyal olurum artık

Geri