2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iyi fikirmiş ben benimkisini hapsetcem sora denize atcam bulanın olsun 😛iha:

benim koca şişeye de sığmaz. varil lazım 😛iha:
varilin altına da not düşerim bulan insaniyet namına yeniden denize atsın bir işe yaramaz bu adam diye

ben 2 tane yedim, :tomato:
çok beğenebildim, yupisbırak sen kocayı akşama bize gel bi tane daha var dolapta :hula:

ben gelene kadar sen onu hüpletirsin bence.
sonra 1 browni için akşama saçbaşa girmeyelim :laugh:

kımse sevmez yawrıım böyle misafırı, ya çıldırtıyo çocuk beni, arkadaşım da hıç bakmıo reçellerı koltuklara suruyo yapma demıyo arkadaşım. kalp kırmak ıstemıyorum ama el insaf yani

Yuh ya nasıl rahat ediyo ınsanlar ben anlamıyorum kendı evındede boyle rahatmı acaba yoksa başkalarının evıne gıdıncemı yapıyo çocuk.ne ayıp ya.anne dıkkat eder terbıye eder baktın dınlemıyo gıtmezsın ya.Bencede çok ayıp.Ne hakkı var evını kırletmeye.hamılesın bıde.kafayı yemışındır o yumurtalı yumurtalı surtundukçe:n028:

kımse sevmez yawrıım böyle misafırı, ya çıldırtıyo çocuk beni, arkadaşım da hıç bakmıo reçellerı koltuklara suruyo yapma demıyo arkadaşım. kalp kırmak ıstemıyorum ama el insaf yani

annem direk çocuğu uyarır hiç ayıp olacak annesi ne der falan demez
anne babasıda haklı tabi ayıp çocuğum diye mecburen çocuğu uyarmak zorunda kalır 😛iha:

bizim bi akraba var kızıyle ne zaman bizim eve gelse kızı evdeki tüm çekmeceleri dolapları, buz dolabınıı karıştırırdı ne var diye
artık ne arıyorsa,
kız bi kaç yıl sonra annem sayesinde bırakmıştı bu alışkanlığını nasıl korkutuysa artık 😛iha:

Geri