2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben sevmedım şu bronıyı çok agır geldı bana, gerçi ben çikolata sevmıom ondandır, burda bı pastane var onun çilekli beyaz pastası var bende ona hastayım. o kadar lezzetlı kı,,sureklı ıstıom

Al benden de o kadar ben de pek sevmedim keki güzel ama dış çikolatası olmamış gibi geldi bana da...

Ay ben de Özsütün bi pastası var böyle damlasakızlı tarçınlı bademli bişi soğuk soğuk mmmmmmm

şu gülşenın yenı klıbını gördum de ALLAHım makyaj nelere kadir, ben bu kadını bodrumda gördum bi yerıme agız burun çizsem ondan daha guzel olur yani, ama klıbe bakıyorum bır afet gıbı duruyor. bi bu bir de demet akalın ikiside çok çirkin

ben de az önce yidim
bitane kalmıştı cuma gününden işyerinde

yaa nasılmış tarif etsene :hıms:

ben 2 tane yedim, :tomato:
çok beğenebildim, yupisbırak sen kocayı akşama bize gel bi tane daha var dolapta :hula:

arkadaşım geldı gıtti, off delı oldum kahvaltıya geldı 2 yaşında oğlu heryere surdu yumurtalı ağzını, ya çok ıyı bırı arkadaşım ama hıç çocuguna bakmıyor, hiç gelsın ıstemıyorum bu nedenle.

annemin en sevmediği misafir modelidir:shootout:

ben var ya çikolatayı eskiden ayda 1 ancak yerdim. şimdi sürekli yiyorum.
kızım babasına çekmiş onun gibi çikolata canavarı olacak herhalde.

bende kuzu eti sevmezdım ama şimdı yıyorum entresan olduk valla.

Al benden de o kadar ben de pek sevmedim keki güzel ama dış çikolatası olmamış gibi geldi bana da...

Ay ben de Özsütün bi pastası var böyle damlasakızlı tarçınlı bademli bişi soğuk soğuk mmmmmmm

sevinç pastanesının beyaz taze bademlı pastasını dene derım, böyle yerken taze badem rendelerı ağzına kıtır kıtır gelıyor.mmmmmmm

*STELLA*;488569 [B' Alıntı:
annemin en sevmediği misafir modelidir:shootout:[/B]

kımse sevmez yawrıım böyle misafırı, ya çıldırtıyo çocuk beni, arkadaşım da hıç bakmıo reçellerı koltuklara suruyo yapma demıyo arkadaşım. kalp kırmak ıstemıyorum ama el insaf yani

Geri