evet 5 ile 6 haziran arasında 3 ay var bilmiyor musun
ayy bilmiyorum stella ama benim pırtlatasım var. hatta bu sıcaklarda her an pırtlayabilirim. bu arada benim kız çok aşağılarda oynuyor ama çıkmaya niyeti yok
bende bu kitaba ekim kasım gibi başlamıştım ama sınavlara çalışmayı bahane edip çok az okuyup bırakmıştım şimdi sıkıntıdan yeniden başladım ama bir solukta okudum kitabın sonunda 1. kitabın sonu ibaresini görünce şaşırdım internete baktım meğer millet 3. kitabını bekliyormuş sabırsızlıkla
evet 5 ile 6 haziran arasında 3 ay var bilmiyor musun
ayy bilmiyorum stella ama benim pırtlatasım var. hatta bu sıcaklarda her an pırtlayabilirim. bu arada benim kız çok aşağılarda oynuyor ama çıkmaya niyeti yok
aynen bende çok aşşağıda hissediyorum artık geçen hafta doktorun rahim kanalına doğru ilerlemesi devam ediyor demişti ama benim anlamadım gece yatınca yukarıya kaydığı oluyor bazen diyorum çıkmayacak bu kız bide gelişimindeki doğum tarihi 10 haziran çıkmıştı doktorum çok takılmayın o tarihlere demişti
hoşgeldin ceylan nasıl gidiyor minişle, alışabildinmi
eşimin işyerinde nisan sonunda doğumu olan biri vardı (karı koca aynı yerde çalışıyorlar) dün çocuğıun yüzü bi tuhaftı diyor sormuş nasıl gidiyor diye ikiside isyanlardaymış, çok bunalmışlar, hiç uyutmuyormuş falan bir dokun bin ah işit olmuş 😕