2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
grs allure sen bu boy kg vs takılma bence bir yanlışlık var gibi.olmasa da küçülecek değil ya 1 haftada 🙂

Ohh super fikir 😀
ya kendimiz anne olcaz hala anneler bize bakiyo nolcak bu halim cok merak ediyorum
Daha bakici da bulamadim 🙁 Bu haftasonu yatili bakiciyla buluscam insallah iyi biridir de olur ..

Evet canim ayni doktor ayni ultrason inan anlamiyorum ki,
ya degerler dogru degil yada normal bir bebek kilo alirken benimkisi kilo veriyor.
Ay canim ya geceden beri herseyi denedim bir ton yagladim en fazla yarim saat faydasi oluyor sonra tekrar kasiniyor. Nemlendirici surdum ayni hesap, dus aldim ayni hesap, soguk islak bez koyuyorum ayniiii hic birisi cozum degil ya en fazla yarim saat 1 saat rahatlatiyor beni. :training1:

sıcaklardan çekti senin kız galiba 🙂
ama senin başına hep bu geldiği için şaşırmıyorum . bir kere daha aynı şeyi yaşamıştın çünkü.
kaşınma konusuna gelince o zaman yapacak birşey yok doğurunca geçecek 🙂ama o kaşıntı da insanı deli eder.

allure peki bu kg durumu icin dr.unne yorumda bulunda sahsen ben bunu merak ettim cok...
benimkisi 12 günde 332 gr almış dr hayret etti ben anlamadım normal bence 12 gün icin bu kdr alması.sen ne yedin naptın da bu kdr aldı dedi bana tekrar hesapladı falan yanlış mı hesapladım diye enteresan bu dr.lar yaff

niye hayret etti ki az mı kilo almış?? benimkisi 15 günde 500 gr almıştı .
bakalım şimdi naptı karaböcük kızım

Artik bebekler iyice buyudugu icin cok net olcemiyorlar bence

evet ya ölçümler çok sağlıklı olmuyor. zaten az kaldı doğunca boyunu posunu görücez 🙂

dün Açlık Oyunları diye bir kitaba başladığım bugün bitirdim
çok güzel bir kitapmış gerçekten
şimdi mehmeti arayıp serinin 2. kitabını istedim
doğurana kadar kitap kurdu olurum artık

dün Açlık Oyunları diye bir kitaba başladığım bugün bitirdim
çok güzel bir kitapmış gerçekten
şimdi mehmeti arayıp serinin 2. kitabını istedim
doğurana kadar kitap kurdu olurum artık

ilk defa duydum bu kitabı.bende artık okuyamıyorum sıkıntı basıyor
bu arada nadire dedim ki stellaların kızı da 5 haziranda gelcekmiş .mehmet senin gibi tahminde bulunmuş dedim.
diyor ki 5 hazirana ne kaldı ki hahaha dedim ayol sende 6 haziran dedin sanki aralarında çok fark var 🙂

ilk defa duydum bu kitabı.bende artık okuyamıyorum sıkıntı basıyor
bu arada nadire dedim ki stellaların kızı da 5 haziranda gelcekmiş .mehmet senin gibi tahminde bulunmuş dedim.
diyor ki 5 hazirana ne kaldı ki hahaha dedim ayol sende 6 haziran dedin sanki aralarında çok fark var 🙂

hahaha 5 haziran erken geliyorda 6 haziran uzak demek 😀
aslı merak ediyorum acaba hangimiz önce pırtlacağız

Geri