2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sen her seferinde aynı ultrasona girmiyor musun ?? niye hep böyle fark çıkıyor anlamadım
göbeğini bol bol yağla allure ben kaşındıkça yağ sürüyorum . yapacak birşey yok
senin açılmanda başldıysa yakında bebeğin gelir o zaman :pasi:dün de benim ki bir süre oynamadı ödüm koptu . ama sonra da durmadı yerinde. hareketleri belli olmuyor, sen uyku saatinde gitmişsin demekki 🙂

Evet canim ayni doktor ayni ultrason inan anlamiyorum ki,
ya degerler dogru degil yada normal bir bebek kilo alirken benimkisi kilo veriyor.
Ay canim ya geceden beri herseyi denedim bir ton yagladim en fazla yarim saat faydasi oluyor sonra tekrar kasiniyor. Nemlendirici surdum ayni hesap, dus aldim ayni hesap, soguk islak bez koyuyorum ayniiii hic birisi cozum degil ya en fazla yarim saat 1 saat rahatlatiyor beni. :training1:

Canim bu arada 1 cm acilma henuz bisi ifade etmiyormus, netten baktim da kimisi 2/3 hafta 1 cm, veya 2/3 cm ile gezmis sonra dogum yapmislar.
Bakalim hayirlisi yaa boyle belirsiz olmak ta insani bitiriyor ama benim kizin gelecegi yok gibi sankiii. :training1:

allure peki bu kg durumu icin dr.unne yorumda bulunda sahsen ben bunu merak ettim cok...
benimkisi 12 günde 332 gr almış dr hayret etti ben anlamadım normal bence 12 gün icin bu kdr alması.sen ne yedin naptın da bu kdr aldı dedi bana tekrar hesapladı falan yanlış mı hesapladım diye enteresan bu dr.lar yaff

Hic keyfim yoktu o yuzden neden boyle diye de sormadim.
Ama 36+1 gunluk ultrason kagidi var elimde onun uzerinde 3170 yaziyor
ve bugun 38+2 iken 3025 yaziyor. Yani iki hafta icinde epey bi rejim
yapmis bizimkisi eger bu degerler dogru ise. :hmm:

Bu arada diger degelerim de dusmus nasil oluyorsa.
36+1:
3170 gram
BPD 89.42
AC 331,71
FL 74, 24

38+2:
3025 gram
BPD 93,87
AC 322, 29
FL 71, 39

çok ilginç valla bence sen bunu dr.una bir sor yanlışlık yapmıştır belki cnm..kg vermediyse sorun yok verme gibi bir ihtimali varmı acaba onu da bilmiyoruz tabi..
kg su az cok bu sorun değil ama dr.ne dicek ben asıl onu merak ettim yani

Hem kilo vermis hemde boydan kaybetmis 2 hafta icinde cok ilginc vallaha.
Birdahaki gittigimde soracagim, bu arada benim doktorum bu son 3 haftadir okadar yogun ki sadece benim doktorum degil butun kadin dogumcular yetisemiyorlar, bu ay nusuf patlamasi mi olacak anlamadim ki, bugun sali gunu yogun olmaz diye gittim yine yogundu maalesef. Haftaya kadar gelmezse bebegim ozaman sorayim canim.

Ben kactim bi postaneye ugrayacagim kapanmadan, kendinize dikkat edin gorusuruz. :kiss:

Geri