A archimim Yeni Üye Üye 1 Haziran 2010 #25.161 hoşgeldin ceylan nasılsın . oğlun nasıl?? burda da aacayip bir yağmur başladı yaşasın serinlicez
Cosmopoli Yeni Üye Üye 1 Haziran 2010 #25.162 Ben geldim Dr dan herşey yolunda dedi postaladı Nst de sancım çıkmadı suyunda ii dedi geldik BAkalım artık son 10 gun
Ben geldim Dr dan herşey yolunda dedi postaladı Nst de sancım çıkmadı suyunda ii dedi geldik BAkalım artık son 10 gun
Cosmopoli Yeni Üye Üye 1 Haziran 2010 #25.163 Archimim yağmur nerde kız? ben niye görmüyom sen nerde oturuyon?
Cosmopoli Yeni Üye Üye 1 Haziran 2010 #25.164 arccccccccccccccccccccccccccccchhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
A archimim Yeni Üye Üye 1 Haziran 2010 #25.165 Cosmopoli' Alıntı: Ben geldim Dr dan herşey yolunda dedi postaladı Nst de sancım çıkmadı suyunda ii dedi geldik BAkalım artık son 10 gun Genişletmek için tıkla ... ne güzel kızını görmüşsün. senin kız kaç kilo cosmo ?? Cosmopoli' Alıntı: Archimim yağmur nerde kız? ben niye görmüyom sen nerde oturuyon? Genişletmek için tıkla ... ben kartaldayım şekerim sen nerdesin 🙂
Cosmopoli' Alıntı: Ben geldim Dr dan herşey yolunda dedi postaladı Nst de sancım çıkmadı suyunda ii dedi geldik BAkalım artık son 10 gun Genişletmek için tıkla ... ne güzel kızını görmüşsün. senin kız kaç kilo cosmo ?? Cosmopoli' Alıntı: Archimim yağmur nerde kız? ben niye görmüyom sen nerde oturuyon? Genişletmek için tıkla ... ben kartaldayım şekerim sen nerdesin 🙂
A archimim Yeni Üye Üye 1 Haziran 2010 #25.166 Cosmopoli' Alıntı: arccccccccccccccccccccccccccccchhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Genişletmek için tıkla ... ne bağırıyonnnnnnnnnnnnnnnn yaşasın yemek yicem
Cosmopoli' Alıntı: arccccccccccccccccccccccccccccchhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Genişletmek için tıkla ... ne bağırıyonnnnnnnnnnnnnnnn yaşasın yemek yicem
*STELLA* Yeni Üye Üye 1 Haziran 2010 #25.167 arch ne güzel burda bişey bişey yok henüz karşıdada yağmış yağsada serinlesek
A archimim Yeni Üye Üye 1 Haziran 2010 #25.168 *STELLA*' Alıntı: arch ne güzel burda bişey bişey yok henüz karşıdada yağmış yağsada serinlesek Genişletmek için tıkla ... durdu yaa amannnn. ama geceden itibaren sel bekleniyor haberiniz olsun. neyse ben yemeğe kaçar görüşürüz
*STELLA*' Alıntı: arch ne güzel burda bişey bişey yok henüz karşıdada yağmış yağsada serinlesek Genişletmek için tıkla ... durdu yaa amannnn. ama geceden itibaren sel bekleniyor haberiniz olsun. neyse ben yemeğe kaçar görüşürüz
Cosmopoli Yeni Üye Üye 1 Haziran 2010 #25.169 archimim' Alıntı: ne güzel kızını görmüşsün. senin kız kaç kilo cosmo ?? ben kartaldayım şekerim sen nerdesin 🙂 Genişletmek için tıkla ... Archimim kızım geçen hafta 3,250ydi bu hafta bakmadı Dr nasılsa haftaya gene gelcen sen dedi ne alakaysa... İi dedim bende. Ben maslak ta yım kuzu
archimim' Alıntı: ne güzel kızını görmüşsün. senin kız kaç kilo cosmo ?? ben kartaldayım şekerim sen nerdesin 🙂 Genişletmek için tıkla ... Archimim kızım geçen hafta 3,250ydi bu hafta bakmadı Dr nasılsa haftaya gene gelcen sen dedi ne alakaysa... İi dedim bende. Ben maslak ta yım kuzu