pembik bende işleri bitiremeden doğurmaktan korkuyorum valla daha herşey duruyo öyle evde yarın başlıycam biraz. Pazartesi doktora gidicem raporumu kapattırıcam öğlen işim biter işyeriyle hastane karşılıklı zaten gelir burda takılırım diyorum öğleden sonrada bakalım.
Gülkurusu canım bende nevresim takımı felan almadım uyku seti var işte yatağının bide bambu beşik var ya benim onun içinin iç tekstili var zaten ilk zamanlar onda yatıcak pike takımı alıcaktım annem seneye alırsın bu sene yatamaz zaten dedi ama şu tacın nevresim takımından alırım belki hafta içi eve yakın zaten
ay gene mi korku muhabbeti sizin yüzünüzden ben de başlıcam korkmaya yaaa
ay izne cıkmak ve bir an önce evi temizlemek temizletmek derlemek toplamak istiyorum doğurmadan yaa.. daha bir sürü işim var ben de bu işleri bitirmeden doğurmaktan korkuyorum
o işler hıç bitmez kuzum hergun evı makıne tutuyorum tozunu alıyorum vileda yapıyorum bişey olurda dogururum aman ev pis olmasın dıye, sabah kalkıyorum ev yıne darmaduman olmuş. bitmiyorrr bu nedenle hıç korkma, bitirsen de ertesı gun aynı formda buluyorsun evi.
valla ne oldgunu anlamadan oldu bıttıye gelse acayıp mutlu olcam. yoksa camları tıtretecek çıglıklarım gıbı gelıyor.
dun pedıkure gıtmıştım kız manıkure alamadı şimdı de gıdeyım manıkur yaptırayım. maşallah ne yogunlar kuaförler agda sırası yol olmuş resmen. bende mı açsam bı kuaför salaonu. hadı kaçıom ben
regl olmadığımızdan kirli kandan kaynaklanabiliyor bu bacaktaki kasıntılar bende olmadı ama başka bir hamile arkadasım cok kasınıyordu özellikle bacakları doktoru öyle demişti.tabi seninkisi de ondanmı bilmiyorum canım
benim de ayaklarım bir tuhaf oluyor işe gelince daha fazla şişiyor ztn sıcak bir yandan sanırım ondan sızlıyor ve garip bi kaşınma gibi bişey oluyor ama evde kaldığımda yok. her akşam eşim yıkıyor ve bebe yağıyla masaj yapıyor ancak normale dönüyor ayaklarım
selam hamişler nasılsınız bakalım nasıl gidiyo son günler valla benim ağrımayan yerim kalmadı sanki bide grip olacakmışım gibi havlar hiç belli olmuyo hep bu yüzden oluyo ya sizlerrde durumlar nasıl