2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
selamlar kızlar çok sıcak bir gün egilmi markette bayılacaktım az daha bu kilolar öldürecek beni

kızlar nasılsınız bugün Ayşe Nazımın 15. gün kontrolü vardı son gidişimize göre 440 gram almış kızım toplam 3.850 gram oldu (Allahım nazarlardan saklasın maşallah) doktor amcamız çok beğendi bu sonucu sırf anne sütü almasıda ayrıca beğendi. Doktor kızımın ayda 1.200 gram alacağını söyledi. Herşeyi normalmiş Allahıma bin şükür. Boşuna oburix demedim ben ona diyor. 1. ay kontrolümüzde baş çevresi ve boy ölçümüde yapılacak ve 2. doz hepatit B aşısı yapılacakmış. Bugün itiberiyle devit -3 vitaminine başlıcakmışız ve rüzgarsız havalarda biraz balkona çıkarın güneşlensin dedi 1. ayın sonundada rahatlıkla dışarı çıkarabilirsiniz dedi.Çok mutlu döndük doktordan. Darısı diğer bebişlerin başına inşallah
gözün ydın canım hep güzel geçsin kontrolleriniz sen nasılsın geçtimi baya dikişlerin saga sola dönünce acıyomu geceleri kalkarken filan:yumurta:

kızlar nasılsınız bugün Ayşe Nazımın 15. gün kontrolü vardı son gidişimize göre 440 gram almış kızım toplam 3.850 gram oldu (Allahım nazarlardan saklasın maşallah) doktor amcamız çok beğendi bu sonucu sırf anne sütü almasıda ayrıca beğendi. Doktor kızımın ayda 1.200 gram alacağını söyledi. Herşeyi normalmiş Allahıma bin şükür. Boşuna oburix demedim ben ona diyor. 1. ay kontrolümüzde baş çevresi ve boy ölçümüde yapılacak ve 2. doz hepatit B aşısı yapılacakmış. Bugün itiberiyle devit -3 vitaminine başlıcakmışız ve rüzgarsız havalarda biraz balkona çıkarın güneşlensin dedi 1. ayın sonundada rahatlıkla dışarı çıkarabilirsiniz dedi.Çok mutlu döndük doktordan. Darısı diğer bebişlerin başına inşallah

maşallah maşallah öyle herkese söyleme kızın kilosunu nazar değdireceksin 🙂
kızların dediği gibi sen doğurdun büyüttün biz hala göbek taşıyoruz .

selamlar kızlar çok sıcak bir gün egilmi markette bayılacaktım az daha bu kilolar öldürecek beni

ben evden ayak ucumu bile çıkarmıyorum sıcaklardan 🙂 dışarı çıksam dilim dışarı çıkar herhalde. sen kaç kilo aldın eko ??

ayy tatilde miyim işkencede mi bilmiyorum patron aradı iş gönderecek. dışarıdan da iş aldım ohh sefam oldu . dötümü yırtıcam şimdi yetişsin diye.
işyerindeki mimar ne işe yarıyor bilmiyorum
:sinir:

maşallah maşallah öyle herkese söyleme kızın kilosunu nazar değdireceksin 🙂
kızların dediği gibi sen doğurdun büyüttün biz hala göbek taşıyoruz .

ben evden ayak ucumu bile çıkarmıyorum sıcaklardan 🙂 dışarı çıksam dilim dışarı çıkar herhalde. sen kaç kilo aldın eko ??
ben dokuz kilo aldım toplamda ama kilolu hamile kaldıgım için bunda dikkat ediyorum zaten doktorum yasakladı kilo almamıda tansiyonum yüksek çıktı çünkü iki haftada almamıştım bakalım yarın ne diyecek

anam maaşallah vala zeynepcim
buarada bişi sorucam beline iğne vurulmadan önce o bölgeyi uyuşturdular mı?

kıslar biz geldik..
kızım 2980 gr. olmuş
3 kg yapamadım bir türlü şu kızı
neyse herşey normaldi çok şükür
sancım fln da yoktu, 9-10 lardaydı hep
artık istedigi zaman gelebilir senin kız hazırlıklar tamam mı dedi..
tarihimiz 7 haziran
haftaya persembe ya da cuma gel son kez yine bi suyuna fln bakalım dedi..
bide dedi ki ahaha çok güldüm
iri bi bebek değil bu
kendini de yırtsan 3500 kg doğmaz dedi hahaha

herşey normall gidiyor bir tek boyu 38+1 cıktı.. benimki de uzun bi solucan olma yolunca ilerliyor sanırım hahaha

kız arceya bana gel ihmal etme dedin sen nerelerdesin ev kuşu oldun çıktın be hallettinmi işlerini bari sen neden sezeryana karar virdin hem onu açıklayacaktın ban a annat bakem dinliyom

Geri