2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba kızlar nasılsınız? bende Egemi uyuttum biraz nette gireyim dedim 🙂 sizleri çok özledim hergün annem doğuran var mı diye soruyor gruptan takip etmeye çalışıyorum 🙂 ben e.sezeryan oldum ve çok rahat geçti bebeğimi yarım saat içerisinde hemen emdirdim. hayırlısı olsun nasıl olursa olsun hiç korkmaya gerek yok

Hoşgeldin canım nasılsın?
Ansıl gidiyo Egeyle hayat?
Ağrın sancın falan kaldımı?

tuğberk değil ata berk 🙂
kızlar ben yemeğe cıkıyorum kızlarla dışarı cıkıcaz costum ben bugün 🙂
sizle cok ilgilenemedim dönünce ilgilencem..dae selam söyle benden de bilgeye
ben baya gerıde kaldım malum..
sana afıyet olsun
rapunzelcım artık oglumun adı tugberk degıl
son kararlar adı ATA BERK oldu =))
kararsız babamızla en sonunda anlasabıldıkk..
valla oglum ıcın hayırlısı neyse o olsun son dk sez olmak ısıme gelmıyor ama bzımkının ınadını kırmaıyoruz
artık hayırlısı beyse o olsun..

kıslar bılgeye gıdıyorum benı beklıyo
hande kuzumu koklayım azcık
belkı oglum aska gelırde dogar azcık handeyı gorsunde
yada kıskanırda dogmaz mı hıc ahahaha

neyse hepınızn slmlarını ıletırım hepınızın yerın ekoklarım hande kuzuyu

buıda guzelmıs..ataberk:pasi:
bızımkı gıbı..bız yıgıt alp dıyoruz ama hala
acaba emremı olsa:dil:
yada keremmı olsa dıyoruz:dil:

uklaya selamlar handecıgı kokla mıs gıbıdır sımdı ooo

Gül kurusu nasılsın tatlımmmmmmmmmmmmm

iyiyim yawrım sen nasılsın. temızlık yaptım azcuk, vileda falan. kafayı yıcem bu evın tozuyla yakında.:pasi:
o kadını uzun zamandır tvde falan görmediğimden yorum yapamıcam tahammülüm olmadığı kimselerden kendisi 🙂
sen nasıl oldun
ben de sevmem o karıyı, genç erkek delisi ama saçı hoş olur bak sonra arada, tabi o saç biz kestırsek mok gibi olur onda maşa çıt çıt falan vardır bi tomar.

gül kurusu bence kestırme sacını seda sayanın sacımı bılmıyuorum ama
hanı sıcakalr gelıyo bebekler gelıyo
en azındna bı takayla sacını toplayabılcegın derecede olsun derım

haklısın canım yapışcak ensemıze, bu yaz zaten saldım çayıra modunda gezcem hıçbişeyın ıçıne de gıremıyom ama belkı kışa toplarım kendımı saçıma falan şekıl verırım.

saatimde belli olduuuu yupis
2 haziran çarşamba sabah saat 10:00 yupis

:pasi::pasi::pasi: hadı hayırlsı elhım.

tünaydın kızlarrr. bende 1 uyku seti 2 nevresin takımı var ama şimdi gereksizmiş diyorum çünkü sadece çarşaf üstünede penye battaniyeyle yatar.eğer kirlenirse tek kişilik bi çarşaf serersin bebişinkini yıkarsnı oda 2 dakikada kurur zaten

tünaydın kızlarrr. bende 1 uyku seti 2 nevresin takımı var ama şimdi gereksizmiş diyorum çünkü sadece çarşaf üstünede penye battaniyeyle yatar.eğer kirlenirse tek kişilik bi çarşaf serersin bebişinkini yıkarsnı oda 2 dakikada kurur zaten

ya bende öyle duşundum ama ne bıleyım yedekte bı tane daha alayım barı nasılsa lazım olacak ılerıde. aslında eksıklerım çok ama dogunca gelır dıye hep ertelıyorum.

ya bende öyle duşundum ama ne bıleyım yedekte bı tane daha alayım barı nasılsa lazım olacak ılerıde. aslında eksıklerım çok ama dogunca gelır dıye hep ertelıyorum.
işte canım son zamanlr ya boşuna uğraşma inşallah bi kaç ay sonra bebişinle gezmeye çıktığında alırsın.yani ben şimdi öyle düşünüyorum aman şu olsun bu olsun dedik.daha sonra gezmeye gidince alcak bişey kalmıyo:pasi:
hediye konusuda doğru diyosun biz peluş almıştık geçen ark geldi oda peluş battaniye almış.

hatta ben 1 takımı hazır aldım birini ben diktim soldaki pazen battaniyeyide nevresimide🙂 nasıl olmuş kızlar
1775.jpg

slm kızlar işdeki son günüm bugün o yüzden çok yoğunum bide patronla konuşamadım hala izne ayrılanlar bişey sorcam şimdi bizim izinler ücretlimi olucak ben maaşımı vermesini teklif edicem patrona hoş maaşları bile 20 gün felan gecikmeli alıyoruz ama bakalım dışarı çıktı akşam üstü gelsin konuşucam

Geri