Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
smrhancım elıne saglık yerım ben onun pembik battaniyesıni. dedıgın gıb zaten gıdıp alasım yok hıç. mesela kızımın hıç donu yok çorabı çok az ama getırırler dıye almadım. bıraz toparlansın çıkar alırım artık.
ben geldim kızlar..karnım çok şişti aslında cok da yemedim ama asitli icecek içtim 40 yılda bir içiyorum alışkın olmadığımdan o şişirdi sanırım su anda işteyim zor oturuyorum karnım acıyor 🙁 balko ne güzel son günün meloşun da bgn son günü.. benim de sondan önceki günüm salı son benim ptsi de gelmicem 🙂
smrhancım elıne saglık yerım ben onun pembik battaniyesıni. dedıgın gıb zaten gıdıp alasım yok hıç. mesela kızımın hıç donu yok çorabı çok az ama getırırler dıye almadım. bıraz toparlansın çıkar alırım artık.
hadı hayırlısı olsun canım. bende pazartesı ogrencem başıma gelecek hadıseyı. bakalım nerden çıkçak bebek bellı olcak.
ay gene mi korku muhabbeti sizin yüzünüzden ben de başlıcam korkmaya yaaa ay izne cıkmak ve bir an önce evi temizlemek temizletmek derlemek toplamak istiyorum doğurmadan yaa.. daha bir sürü işim var ben de bu işleri bitirmeden doğurmaktan korkuyorum
hadı hayırlısı olsun canım. bende pazartesı ogrencem başıma gelecek hadıseyı. bakalım nerden çıkçak bebek bellı olcak.