merhaba kızlarrrr
ay yapmayın yaa boşverin şu dingilleri diyeceğim ama ne zor olduğunu biliyorum. Ben o kadar doluyum ki o konularda sormayın ama kafaya takıp sinir oldukça kendime ve bebeğime yaptığıma karar verdim. O yüzden en azından şu son haftalarda düşünmemeye çalışıyorum.
Allahtan benim yarın annemler geliyor. O iyi gelecek bana.
Sonunda sabahtan sağlık ocağına kaydımızı yaptırdık biz de. Birazdan da kızımı görmeye gideceğiz. Bu sefer nedense ciddi heyecan yaptım. İnşallah herşey yolundadır. Öpüyorum şimdilik hepinizi...
Haaaaa bu arada unutmadan site yapalım demişsiniz ya dae ve archi. Rüyamda bi tane malikane yaptırıyorduk haziran anaları olarak 🙂))) Ne diyimm abdala malum olurmuş sabahki muhabbeti okuyunca ohaa bu kadar tesadüf olur dedim 🙂)))))
günaydın kızlar..
bugün eksik kalan son 1-2 parçayı tamamlamaya gideceğim. mama almam lazım. yingem milupanın yeni doğanını al dedi ama tabii o 6 yıl önceki bilgi. mama alan oldumu aranızda?
leach anacım ne maması şimdiden. ben biberon bile almadım valla. psikolojik olarak kendini mamaya şartlama bence.
sorun da tam olarak o işte bunlar beni herkül olarak görüyorlar! kaynanam hem bişey lazım mı diyor hem de isteyin beraber gider bi ctsi alırız diyor
bu hafta ztn sınav var kalıyor 2 ctsi.ben 21 gün sonra ztn doğurucam kadın hala idrak edemedi.bakıyor herseyimi hala kendim yapıyorum (başka şansım olmadığından aslında)bunlar da beni cok dayanıklı sanıyorlar.ama artık yoruldum anlamıyorlar ya.ben bu halde nasıl mahmutpaşaya bebek almaya gideyim??işte bunu benden bekleyen bir insan evime geldiğinde evin toplu tertipli olmasını da bekleyecektir mantık bu yani
aman bırak kaynanaları yaa. en iyisi ölü olanı. annem dün geldi kadıncağız temizlik yapıyor. kaynanam geçen gene çaya geldi. bir de demez mi sakın birşey hazırlama çaya geliyoruz. sanki benim hazırlayacak halim var.
valla gelen misafir evin temiz olmasını da beklemesin. şurda doğumumuza az kalmış bir de temizlikle mi uğraşacağız. boşver oğluna almayacak ya seni.