2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yoktur ciddi bişey... Dayanıyorsun baksana.. Ne dayanıklı Haziran anaları çıktık he.. Çoğu zaman inadımızdan dayanıyoruz ama sonuçta dayanıyoruz yani... hahaha
Tuğberk bey belki kendine yer yapıyordur, kendini aşağıya itmek için kaburgalarını eziyor olabilir...
Belki yarın doorursun kızım...:pasi:

o ancak Haziran 2011 de doğurur, Tuğberkin keyfi gayet yerindeymiş :kahve:

ben geldim kızlar.ders falan calısamıyorum sanırım büte.kalacak hepsi hahaha
kafam yerinde değil hiç.ne oturabiliyorum ne uzanıp calısabiliyorum bir türlü kendime ders calısmak icin uygun bir sekil bulamadım kac saattir yaff..
cosmo.cum ben sana demedim balkavanozu.na dedim.onun da dün sancısı varmıs buraya yazmış da ben de face.de görmüştüm sorayım dedim onu demiştim.
dae agrınmı var?organlarına zarar verebilirmis bebek yani yer değiştiriyorlar onlar da acıtıyor organları giyorum bebekleri değil.oyle yazıyordu belki onun acısıdır.artık doğursan da rahatlasan valla cnm ama daha var 3 lü bir tarih olmalı hahaha kehanetim cıkmalı yoksa olmaaaassssssssss
meloşum özlettin kendini.
ben de daha doğurmadım hatta hala calısıyorum son 6 iş günüm kaldı.ama rüyamda doğurucaktım gece.ben daha izne bile cıkmadım doğurmamam lazım diyorum rüyamda işte iken kanamam oluyor sancım başlıyor ay yarabbim cok komikleşti hersey hayatımda.
arceya ve elh nerdeler bgn geldilermi hic
kızz güneşim sen neden yoruyorsun kendini deli kız..hem sınavlar var oturup 2 test çözsene sen

kızlarrr kızım eğer daha erken gelmeye kalkmazsa 4 haziranda sabah 9 da geliyorrrr...

Sonunda 3 kilo olmuşuz. Ağzının içinde dilini oynatıp duruyordu minik kuşum

yuppi demek sende haziran anası olmaya karar verdin 🙂 kızına da maşallah yerim onun dilini
bende sanırım 6 haziranda doğuracağım. doktor demedi ama eşimle ikimizin içine öyle doğdu hahaha
ben geçen gece rüyamda gördüm 6 haziranı. dün akşamda eşim gelmiş diyor ki yolda içime doğdu sen 6 haziranda doğuracaksın. dedim aptala malum oldu
:zonked:

aynı canım yattım uyudum bıraz am uyurken her kımıldadıgımda muthıs canacısıyla gerı uyanıyorum
cuma gunuydu dr kontrolumuz yarın sabah aldık umarım cıddı bısey yoktur

dae yewwrum inşallah daha çok bekletmez bu tuğberk seni.
yoksa niyet etti kaburgalarını kırmaya. tuğberk için ciddi birşey yoktur meraklanma. baksana gerinip gerinip duruyor 🙂

selam kızlar, kaç gündür iş yoğunluğundan giremedim, nasılsınız bakalım? var mı doğuranlar listesine eklenmek isteyen???

dünürüm nerdesin sen yaa. bitmedi mi işlerin. doğurdun doğuracan hala iş yetiştirmeye çalışıyorsun

Yoktur ciddi bişey... Dayanıyorsun baksana.. Ne dayanıklı Haziran anaları çıktık he.. Çoğu zaman inadımızdan dayanıyoruz ama sonuçta dayanıyoruz yani... hahaha
Tuğberk bey belki kendine yer yapıyordur, kendini aşağıya itmek için kaburgalarını eziyor olabilir...
Belki yarın doorursun kızım...:pasi:
ana allah mı soleıyo gıı.
yarın gıtmısken doorupta gelem ınsallaaahhhh..
oğlumun adı yok artık solemdım dımı sıze
tugberkten vazgectı kocam
oğlum o yuzden dogmuyo kızdı babsına

:yumurta: Doğurduysan hemen ekliiim, doğurmadıysan sırnaşma :dil:
sen ekle belkı oglumun dogası gelır :fırtına:
boşver bebem geç olsun da güç olmasın :training1:

29 u da olur bahhh eyücene bi gelişir :pasi:
aman lovfunum naptın sen
kosarak kendı cıkar artık 29 unda

Daeeeeeeeeeee doğurupda gelrmişsin yarın=)))
ayhh ınsallahhhhh:pasi::pasi:
o ancak Haziran 2011 de doğurur, Tuğberkin keyfi gayet yerindeymiş :kahve:
tuğberk deme nan artık oluma
bılmıyonmu sankı

ben geldim kızlar.ders falan calısamıyorum sanırım büte.kalacak hepsi hahaha
kafam yerinde değil hiç.ne oturabiliyorum ne uzanıp calısabiliyorum bir türlü kendime ders calısmak icin uygun bir sekil bulamadım kac saattir yaff..
cosmo.cum ben sana demedim balkavanozu.na dedim.onun da dün sancısı varmıs buraya yazmış da ben de face.de görmüştüm sorayım dedim onu demiştim.
dae agrınmı var?organlarına zarar verebilirmis bebek yani yer değiştiriyorlar onlar da acıtıyor organları giyorum bebekleri değil.oyle yazıyordu belki onun acısıdır.artık doğursan da rahatlasan valla cnm ama daha var 3 lü bir tarih olmalı hahaha kehanetim cıkmalı yoksa olmaaaassssssssss
meloşum özlettin kendini.
ben de daha doğurmadım hatta hala calısıyorum son 6 iş günüm kaldı.ama rüyamda doğurucaktım gece.ben daha izne bile cıkmadım doğurmamam lazım diyorum rüyamda işte iken kanamam oluyor sancım başlıyor ay yarabbim cok komikleşti hersey hayatımda.
arceya ve elh nerdeler bgn geldilermi hic
kızz güneşim sen neden yoruyorsun kendini deli kız..hem sınavlar var oturup 2 test çözsene sen
sag kaburgama dun aksam anı bı agrı gırdı cıkmıyo canım kımıldayamıyom

yuppi demek sende haziran anası olmaya karar verdin 🙂 kızına da maşallah yerim onun dilini
bende sanırım 6 haziranda doğuracağım. doktor demedi ama eşimle ikimizin içine öyle doğdu hahaha
ben geçen gece rüyamda gördüm 6 haziranı. dün akşamda eşim gelmiş diyor ki yolda içime doğdu sen 6 haziranda doğuracaksın. dedim aptala malum oldu
:zonked:

dae yewwrum inşallah daha çok bekletmez bu tuğberk seni.
yoksa niyet etti kaburgalarını kırmaya. tuğberk için ciddi birşey yoktur meraklanma. baksana gerinip gerinip duruyor 🙂

dünürüm nerdesin sen yaa. bitmedi mi işlerin. doğurdun doğuracan hala iş yetiştirmeye çalışıyorsun
söledınmı arkadsına basladımı projeyı cızmeye
bak residence yaptırcaz he ona gore
yarına aldık randevuyu cuma yerıne bakalım ne dıycek dr
ayy bıde bu saatten sona seze donerse dogum kendımı ıntıhar ederım

Geri