2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhaba kızlarrrr

ay yapmayın yaa boşverin şu dingilleri diyeceğim ama ne zor olduğunu biliyorum. Ben o kadar doluyum ki o konularda sormayın ama kafaya takıp sinir oldukça kendime ve bebeğime yaptığıma karar verdim. O yüzden en azından şu son haftalarda düşünmemeye çalışıyorum.

Allahtan benim yarın annemler geliyor. O iyi gelecek bana.

Sonunda sabahtan sağlık ocağına kaydımızı yaptırdık biz de. Birazdan da kızımı görmeye gideceğiz. Bu sefer nedense ciddi heyecan yaptım. İnşallah herşey yolundadır. Öpüyorum şimdilik hepinizi...

Haaaaa bu arada unutmadan site yapalım demişsiniz ya dae ve archi. Rüyamda bi tane malikane yaptırıyorduk haziran anaları olarak 🙂))) Ne diyimm abdala malum olurmuş sabahki muhabbeti okuyunca ohaa bu kadar tesadüf olur dedim 🙂)))))

hahaha hamilelik bizim kalp gözümüzü açtı. habire gelecekten birşeyler görüp duruyoruz

günaydın kızlar..
bugün eksik kalan son 1-2 parçayı tamamlamaya gideceğim. mama almam lazım. yingem milupanın yeni doğanını al dedi ama tabii o 6 yıl önceki bilgi. mama alan oldumu aranızda?

leach anacım ne maması şimdiden. ben biberon bile almadım valla. psikolojik olarak kendini mamaya şartlama bence.

sorun da tam olarak o işte bunlar beni herkül olarak görüyorlar! kaynanam hem bişey lazım mı diyor hem de isteyin beraber gider bi ctsi alırız diyor hahaha
bu hafta ztn sınav var kalıyor 2 ctsi.ben 21 gün sonra ztn doğurucam kadın hala idrak edemedi.bakıyor herseyimi hala kendim yapıyorum (başka şansım olmadığından aslında)bunlar da beni cok dayanıklı sanıyorlar.ama artık yoruldum anlamıyorlar ya.ben bu halde nasıl mahmutpaşaya bebek almaya gideyim??işte bunu benden bekleyen bir insan evime geldiğinde evin toplu tertipli olmasını da bekleyecektir mantık bu yani

aman bırak kaynanaları yaa. en iyisi ölü olanı. annem dün geldi kadıncağız temizlik yapıyor. kaynanam geçen gene çaya geldi. bir de demez mi sakın birşey hazırlama çaya geliyoruz. sanki benim hazırlayacak halim var.

valla gelen misafir evin temiz olmasını da beklemesin. şurda doğumumuza az kalmış bir de temizlikle mi uğraşacağız. boşver oğluna almayacak ya seni.

gecmis olsun dae ay valla hepimiz bir doğursak da kurtulsak cidden son ay çok zormuş ..
neyse kızlar ben kaçtım gideyim de biraz daha ders calısayım

Daeeeeeee inş. demişsin ya korkmuyomusun anacım doğumdan?
Benim eteklerim tutuştu ağlıyom bazen hatta krokudan

söledınmı arkadsına basladımı projeyı cızmeye
bak residence yaptırcaz he ona gore
yarına aldık randevuyu cuma yerıne bakalım ne dıycek dr
ayy bıde bu saatten sona seze donerse dogum kendımı ıntıhar ederım

kendini doğum şekline şartlama hayırlısı neyse o olsun.
ayy yok anacım daha projeye başlamadık önce arsayı görmemiz lazım hahaha

bu arada tuğberk den neden vazgeçtiniz bee dilimiz alışmıştı ona. söyle kocana haziran teyzeleri oğlumun ismine alışmış değiştiremeyiz de.

Yapma ya e ne olacakmış adı...Alışmıştık tuberke.. Neyse adı ne olursa olsun, doğsun annesini üzmeden de..

az kaldı az kaldı, son 2 güncük

he taam, onun adı artık küçük dae, 18 yaşına gelince kendi seçecek adını :dil:
ivit cocugumun kendı sımını secme hakkı olmalı dıye duusndum aha aha ahhahahaha

ay celıne kocanın gıcıklıgı kendı koydu ısmı sımdı kendı vazgectı gııck adam
sımdı ben Ata dıye dıretıyoruma ama yanına bı ısım daha lazımmıs
gıcık gıcık seyle rbuluyo
ıkıncı cocugun adın akarısmıycam dıye pazarlık yapıyo benle
uyuz herıf
ben olsam bende dogmam cocugum cok sınırlendı

gecmis olsun dae ay valla hepimiz bir doğursak da kurtulsak cidden son ay çok zormuş ..
neyse kızlar ben kaçtım gideyim de biraz daha ders calısayım
saol kuzumm
vallahı cok sıkıldım ben bu halımden
agırlık agrı hıc bı yere sıgamama
fena daraldım
bı an once sıslıklerım fos dıye ınsın ıstıyorum:training1:

Kızlar selammmmmmmm nabersiniz

Mehtap bu sabah doğurmuş oğluşunun adını Poyraz koymuşlar sabah 07:30 da doğmuş. Mesaj atmış ben yeni gördüm sizlerede haber vereyim dedim.

Daeeeeeee inş. demişsin ya korkmuyomusun anacım doğumdan?
Benim eteklerim tutuştu ağlıyom bazen hatta krokudan
ay canım hamılelık benı cok yordu böle kısıtlanmak cok canımı sıkıyo
kacınılmaz son nasılsa dogum bı r an once dogurayımda bıtsın
dun bılgeyle kızını gorunce kıskandım valla

kendini doğum şekline şartlama hayırlısı neyse o olsun.
ayy yok anacım daha projeye başlamadık önce arsayı görmemiz lazım hahaha

bu arada tuğberk den neden vazgeçtiniz bee dilimiz alışmıştı ona. söyle kocana haziran teyzeleri oğlumun ismine alışmış değiştiremeyiz de.
ya yok mesele nasıl olcagı degılde
madem sez olacaksa 38 de alınsaydı barı bende nefes alsaydım

ya arsayı hemen nerden bulalım
sen projeyı cıdır ona uygun arsa ayarlarız merak etme

isim konusunda cınsıyetı ogrendıgım gun koymustu onur adını
meger patronu bıkac ıısm saymıs tugberkte onlardan bırıymıs
onurun cok hozn agıtmıs ole demıs
sımdı bızımkıde patronundan nefret edıyo ya o admaın soledıgı ısmımı koycam dıyo
son hafta aklı basına gelmıs
basta sormustum kım buldu bu ısmı dıye ben dıyıp kandırdı benı
cocugum kımlık bunalımına gırcek

Geri