2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kızlarrr kızım eğer daha erken gelmeye kalkmazsa 4 haziranda sabah 9 da geliyorrrr...

Sonunda 3 kilo olmuşuz. Ağzının içinde dilini oynatıp duruyordu minik kuşum

gel döv bunnarı cosmo cok sinir oldum valla..:training1:
balko ztn ders calıstıgımı biliyorlar bunun icin izin aldıgımı da 🙂 anlamaz bunlar 🙂 ben ztn müsait olsam sizi davet edecektim yani düşünmeleri lazım.hem hamileyim hem çalışıyorum hem sınavlarım var beklemesinler benden bişey haksızmıyım.
senin sancın mı vardı dün?okudum face.de gördüm seni yazdım ama sen görmedin sanırım?

Yok pembikim face den ne yazdın kız niye görmedim ben?
Dün kontrolüm vardı nts ye bağladılar sancım çıktı serum vercekelrdi istemedim onu konuşmştuk

yaa bu arada eşleri almıyorlarmış içeri sezeryanda kocamın hayalleri yıkıldı azcukkk

O da hiç şansın yok fotoğrafçı kamera ne varsa sokcam içeri dedi madem ben giremiyorum bari sonradan izleyeyim diyor 🙂)))

aynı canım yattım uyudum bıraz am uyurken her kımıldadıgımda muthıs canacısıyla gerı uyanıyorum
cuma gunuydu dr kontrolumuz yarın sabah aldık umarım cıddı bısey yoktur

Yoktur ciddi bişey... Dayanıyorsun baksana.. Ne dayanıklı Haziran anaları çıktık he.. Çoğu zaman inadımızdan dayanıyoruz ama sonuçta dayanıyoruz yani... hahaha
Tuğberk bey belki kendine yer yapıyordur, kendini aşağıya itmek için kaburgalarını eziyor olabilir...
Belki yarın doorursun kızım...:pasi:

Geri