2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet normal doğumdan önce lavman yapılıyo ama normal doğum olmayıpta sezaryene karar verilirse belli bi süre açlık istiyolar evde yemeyin siz yinede hastaneye gittiğinizde yiyebilirmiyiz die sorup öle yiyin bişiler nolur nolmaz

4 kısı oldu doguran en son esmer aldı kızını kucagına..

sallıyo işte, zaten butun doguranların en buyuk zevkı abartmak sanırım.

bu sene yanmış nohut çok modaymış dersın. son trend bu
dooralım bızde sallayalımm.. ben kafasını sokup ıncelıyo dr dıcem a
hah
ha

hazır haslanmıs nohut alayım barı bende bu saaten sonra nohut alıp haslamaya kalksam aksam anca haslanır adam akıllı

biz de öğrenciyken nohut haşlıyorduk tabi unutmuşuz aliye dizisi vardı onu izliyoruz kızlarla
sonra baktım ortalık göz gözü görmüyor meğerse bizim nohutlar zenciliğe terfi etmiş.yangın çıktı diye korkmuştuk
bak aklıma geldi şimdi

kızlar bu arada evde doğumunuz başladığında sancınız silinme vs o satten sonra bişi yiyip içmeyin artık tabi yinede siz biliğiz

benide hep o düşündürüyor. aç karnına bayılırım valla. azıcık yesek olmaz mı??

aman boşver sağlıklı olsun zayıf olsun. ben artık benim kızın zayıflığına alıştım napim ne yapsam da safinaz gibi çırpı olacak.

maşallah allure senin o minicik göbeğinde 3 kg bebek mi var 🙂
benim godzilla göbeğimdeki kız en son 2 kg du
. görende ikiz taşıyorum zanneder
.

aklım nerdeyse nohutlar nuhutluktan cıkıp zeytın olmuslar

netted eokudum dogum belırtısı basladıysa hıc bısey yıyıp ıcmeyın cok zorlanırsanız cok az mıktarda sıvı alın sadece yazıyor

nasıl ya doğum başladığı için mi sancı çıkıyor ?? 2 hafta önce sancılar 70 lerdeydi ala doğurmadım 🙂

2 hafta daha doğurmak istemiyorum zaten. az daha ele avuca gelsin

zaten en fazla kaç saatlik açlıkla olursunki hastaneye git orda sor duruma göre yiyebilirmiyim die sonra ye normal doğumda sıkıntı yaratmaz tokluk tabi tıka basa olmamak kaydıyla ama ya sezaryene dönerse onda açlık lazım canım zaten şekerine ve tansiyonuna göre serumla takfiyeliyolar merak etme bayılmana izin vermezler belkide herşey yolundadır dr una göre ve yemene izin verir ama doğum başladı iice yiyip gideyim yapmayın bence