Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Günaydın kızlarrrrrrrrrrr Nasılsınız? malum ben evdeyim sürekli yatıyorum suyumuz az dr dediğine göre 1 haziranı da beklemeyecek kızım 24 mayısda belli olacak kesin doğum tarihimiz 10:00 da hastanede olacağım bugün anestezi uzmanı ile görüşmeye gidiyorum...
Günaydın kızlarrrrrrrrrrr Nasılsınız? malum ben evdeyim sürekli yatıyorum suyumuz az dr dediğine göre 1 haziranı da beklemeyecek kızım 24 mayısda belli olacak kesin doğum tarihimiz 10:00 da hastanede olacağım bugün anestezi uzmanı ile görüşmeye gidiyorum...
iyi olmaya çalışıyorum işte tek tedirginliğim suyumuzun azlığı onun dışında bebişim iyi çok şükür mayısın 27 sinden itibaren her an doğurabilirim 🙂) yatmak problem değil de yat yat yoruluyo insan gerçi Handemin sağlığı iyi olsunda gerisi önemli değil. Dr um seminere gitti ya korkuyorum o yüzden yarın başka bir prof a gidicem ona yönlendirdi drum rutin kontrol için o bakacak 1 günlük.... inşallah pazartesiye kadar zaman çabuk geçer...
hoşgeldin sista. biz iyiyiz de sen nasılsın??
haberlerini alıyoruz dae den senin kız coşmuş gene , mayıs bebeği olacağım diye tutturuyormuş 🙂
neyse canım üzülme sağlıklı olsun da gerisi boş
maşallah hepücüne maşallah benim ev bark batıyodur şimdi iicee toz yumakları sarmıştır haftaya kadın gelcek temizlemeye onun yanında bile durcak halim yok onu düşünüom şimdiden. eşim gelcek inş haftaya kadının yanında o durur ben annemde yatarım.ben kendimi dinlenirken bile yorulmuş buluyorum