Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yarın son iş günüm ondada izin alcam gelmicem pazartesi çalışır raporumu kapattırcam sabah zar zor kalktım kızlar ya yatakta dönebiliyomusunuz sağa sola rahat rahat
yok canım öyle rahat rahat dönemiyorum ama olcak o kadar. Ama artık koca göbekle pat küt dönmememiz de lazım zaten. Ben hareketlerime olabildiğince dikkat etmeye çalışıyorum ani hareketlerden falan kaçınıyorum.
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık o yüzden daha bi özen gösteriyorum hareketlerime
günaydın herkese geçmişi okudum biraz sista çok az kaldı doğuma desene sağlıkla gelsin hande öyle ani hareketlerdemi zedeleniyo ki kese ben de hiç dikkat etmiyorum ya normalde öyle hareketlerim ani oluyo hep
günaydın herkese geçmişi okudum biraz sista çok az kaldı doğuma desene sağlıkla gelsin hande öyle ani hareketlerdemi zedeleniyo ki kese ben de hiç dikkat etmiyorum ya normalde öyle hareketlerim ani oluyo hep