dün akşam migrosa gittim girmediğim mağaza kalmadı ayağıma giren bir terlik bulamadım polariste 40 numara ayakkabı bile olmadı ayağıma nasıl şiştiyse kendim acıdım kendime dün ve sinirlerim acaip bozuldu neredeyse ağlayacaktım yemin ederim.normalde ben 37 giyiyorum bir de düşünün yani.ayağımdaki babetler sıktı arkasına bastım.yara oldu ayağım.yeşilden bir ayakkabı buldum o da 40 no büyük geldi 39u yoktu.diğer modelleri de uymadı ayağıma acıttı.spor ayakkabı almak istemedim hava cok sıcak ayaklarım ztn yanıyor diye.
resmen dedimki kendi kendime kızım sen yarın raporunu kapat otur evde ne ile gideceksin işe 🙂
sonra migrosun içine girdik market kısmına bişeyler almak için orda terlikler vardı kadının biri dediki ah kızım ayağınmı şişti yazık sana falan.ben de kurbanlık koyun modunda ztn ağladım ağlıcam bak dedi bunları bir dene istersen ordan yaşlı bir müşteri artık insanlar acıyor halime yaa..
neyse giydim terlikleri 39 no ve oldu ayağıma.ay nasıl mutlu oldum anlatamam 🙂aldım 2 çift 1 beyaz 1 siyah.ben 200 lira vermeyi bile gözden cıkarmıstım ayağıma uyan bişey bulsaydım diğer mağazalarda bunları 7ye aldım cok da güldüm şahsen.tabi şık bişey değil idare ederler 🙂
işe gelebildim bgn de şükür 🙂