ozbek83 Yeni Üye Üye 13 Mayıs 2010 #20.281 sevra' Alıntı: gölcüğe sık gidiyorum Genişletmek için tıkla ... eski güzel gölcük kalmadı babam tersaneden emekli bizde arada gideriz teyzem var orda annemlerin evi duruyor daha
sevra' Alıntı: gölcüğe sık gidiyorum Genişletmek için tıkla ... eski güzel gölcük kalmadı babam tersaneden emekli bizde arada gideriz teyzem var orda annemlerin evi duruyor daha
vatoz Aktif Üye Üye 13 Mayıs 2010 #20.282 Kardelennn' Alıntı: şimdi daha iyi oldu sanırım Genişletmek için tıkla ... MERSİİİ NEYDİ O ÖLE ZIP ZIPPP:meri:
Kardelennn' Alıntı: şimdi daha iyi oldu sanırım Genişletmek için tıkla ... MERSİİİ NEYDİ O ÖLE ZIP ZIPPP:meri:
KaRDeLeNn Yeni Üye Üye 13 Mayıs 2010 #20.283 etimelo' Alıntı: kardelennn sen özelden yaz bana bilgilerini, yakın fırsatta eklemeye çalışırım, pek fırsat bulamadım güncellemeye 🙁 Genişletmek için tıkla ... tamam canım yolluyorum şimdi
etimelo' Alıntı: kardelennn sen özelden yaz bana bilgilerini, yakın fırsatta eklemeye çalışırım, pek fırsat bulamadım güncellemeye 🙁 Genişletmek için tıkla ... tamam canım yolluyorum şimdi
KaRDeLeNn Yeni Üye Üye 13 Mayıs 2010 #20.284 vatoz' Alıntı: MERSİİİ NEYDİ O ÖLE ZIP ZIPPP:meri: Genişletmek için tıkla ... 🙂🙂:meri:
arceya Yeni Üye Üye 13 Mayıs 2010 #20.286 günaydınnnnnnn anaaammm geçmişi okudummmmm ilk meleğimiz geliyor galibaaaaaa ayy süperr kilosu da iyiydi ayşe naz ın.. sağlıkla doğar hayırlısıyla inşallahh.. ay gece 19.40da çıktım toplantıdan, sabah yine 07.30da toplantıya geldimm.. Allamm son günlerim inanamıyorum, yarın ve Ptesi de gelecem tamaammm
günaydınnnnnnn anaaammm geçmişi okudummmmm ilk meleğimiz geliyor galibaaaaaa ayy süperr kilosu da iyiydi ayşe naz ın.. sağlıkla doğar hayırlısıyla inşallahh.. ay gece 19.40da çıktım toplantıdan, sabah yine 07.30da toplantıya geldimm.. Allamm son günlerim inanamıyorum, yarın ve Ptesi de gelecem tamaammm
celinee Yeni Üye Üye 13 Mayıs 2010 #20.287 arceya' Alıntı: günaydınnnnnnn anaaammm geçmişi okudummmmm ilk meleğimiz geliyor galibaaaaaa ayy süperr kilosu da iyiydi ayşe naz ın.. sağlıkla doğar hayırlısıyla inşallahh.. ay gece 19.40da çıktım toplantıdan, sabah yine 07.30da toplantıya geldimm.. Allamm son günlerim inanamıyorum, yarın ve Ptesi de gelecem tamaammm Genişletmek için tıkla ... Gözünaydın kuşum.. son günlerinde canını çıkarıyolar sanırım.. Neyse son 2 diye düşününce çok koymaz adama..
arceya' Alıntı: günaydınnnnnnn anaaammm geçmişi okudummmmm ilk meleğimiz geliyor galibaaaaaa ayy süperr kilosu da iyiydi ayşe naz ın.. sağlıkla doğar hayırlısıyla inşallahh.. ay gece 19.40da çıktım toplantıdan, sabah yine 07.30da toplantıya geldimm.. Allamm son günlerim inanamıyorum, yarın ve Ptesi de gelecem tamaammm Genişletmek için tıkla ... Gözünaydın kuşum.. son günlerinde canını çıkarıyolar sanırım.. Neyse son 2 diye düşününce çok koymaz adama..
arceya Yeni Üye Üye 13 Mayıs 2010 #20.289 celinee' Alıntı: Gözünaydın kuşum.. son günlerinde canını çıkarıyolar sanırım.. Neyse son 2 diye düşününce çok koymaz adama.. Genişletmek için tıkla ... evet aynen öyle kendimi son 2 diye avutuyorum 😀
celinee' Alıntı: Gözünaydın kuşum.. son günlerinde canını çıkarıyolar sanırım.. Neyse son 2 diye düşününce çok koymaz adama.. Genişletmek için tıkla ... evet aynen öyle kendimi son 2 diye avutuyorum 😀
ozbek83 Yeni Üye Üye 13 Mayıs 2010 #20.290 Flaş...Muğla'da tehlikeli gerginlik - Mynet Haber ay allah göstremesin kimseye