A archimim Yeni Üye Üye 6 Mayıs 2010 #17.931 lovefun' Alıntı: tamam ol baksana çaycı felan yokmuş orda leach kandırmış bizi Genişletmek için tıkla ... kesin çaycının yerinde leach in gözü var. şimdi bize çaycı yok orda numarası yapıyo 🙂
lovefun' Alıntı: tamam ol baksana çaycı felan yokmuş orda leach kandırmış bizi Genişletmek için tıkla ... kesin çaycının yerinde leach in gözü var. şimdi bize çaycı yok orda numarası yapıyo 🙂
arceya Yeni Üye Üye 6 Mayıs 2010 #17.932 archimim' Alıntı: bu da beni takip ediyor bazen 4-5 gibi de çıkıyoz naberrrr Genişletmek için tıkla ... ikiz gardaşım deel misin.. ederim :çitos: hayır çıkmıyon cıkmıyon işte görmedim hiç :çitos:
archimim' Alıntı: bu da beni takip ediyor bazen 4-5 gibi de çıkıyoz naberrrr Genişletmek için tıkla ... ikiz gardaşım deel misin.. ederim :çitos: hayır çıkmıyon cıkmıyon işte görmedim hiç :çitos:
lovefun Yeni Üye Üye 6 Mayıs 2010 #17.933 archimim' Alıntı: bu da beni takip ediyor bazen 4-5 gibi de çıkıyoz naberrrr leach şimdi kıvırma çaycı dedin 1500 euro maş alıyo dedin. unutmadık unutturmayacağız :çitos: Genişletmek için tıkla ... İŞTE 1500 EUROYA O ÇAYCIYI ALMIŞLAR YANİ ÇAY MAKİNASINI. SEN ONUN YERİNE GEÇCEN BÖYLE DURCAN O MAKİNANIN YERİNDE TEMİZLİKÇİDE GELCEK DÜĞMENE BASCAKKK
archimim' Alıntı: bu da beni takip ediyor bazen 4-5 gibi de çıkıyoz naberrrr leach şimdi kıvırma çaycı dedin 1500 euro maş alıyo dedin. unutmadık unutturmayacağız :çitos: Genişletmek için tıkla ... İŞTE 1500 EUROYA O ÇAYCIYI ALMIŞLAR YANİ ÇAY MAKİNASINI. SEN ONUN YERİNE GEÇCEN BÖYLE DURCAN O MAKİNANIN YERİNDE TEMİZLİKÇİDE GELCEK DÜĞMENE BASCAKKK
A archimim Yeni Üye Üye 6 Mayıs 2010 #17.934 arceya' Alıntı: ikiz gardaşım deel misin.. ederim :çitos: hayır çıkmıyon cıkmıyon işte görmedim hiç :çitos: Genişletmek için tıkla ... beni takip edene kadar 2 tane kaliteli paylaşım yap şu topicde :meri:
arceya' Alıntı: ikiz gardaşım deel misin.. ederim :çitos: hayır çıkmıyon cıkmıyon işte görmedim hiç :çitos: Genişletmek için tıkla ... beni takip edene kadar 2 tane kaliteli paylaşım yap şu topicde :meri:
A archimim Yeni Üye Üye 6 Mayıs 2010 #17.935 lovefun' Alıntı: İŞTE 1500 EUROYA O ÇAYCIYI ALMIŞLAR YANİ ÇAY MAKİNASINI. SEN ONUN YERİNE GEÇCEN BÖYLE DURCAN O MAKİNANIN YERİNDE TEMİZLİKÇİDE GELCEK DÜĞMENE BASCAKKK Genişletmek için tıkla ...
lovefun' Alıntı: İŞTE 1500 EUROYA O ÇAYCIYI ALMIŞLAR YANİ ÇAY MAKİNASINI. SEN ONUN YERİNE GEÇCEN BÖYLE DURCAN O MAKİNANIN YERİNDE TEMİZLİKÇİDE GELCEK DÜĞMENE BASCAKKK Genişletmek için tıkla ...
arceya Yeni Üye Üye 6 Mayıs 2010 #17.936 archimim' Alıntı: beni takip edene kadar 2 tane kaliteli paylaşım yap şu topicde :meri: Genişletmek için tıkla ... ay dimi yaaa hep osuruga tosuruga gülüyom baska bişi yok.. ne kalitesiz bi insanım ben be
archimim' Alıntı: beni takip edene kadar 2 tane kaliteli paylaşım yap şu topicde :meri: Genişletmek için tıkla ... ay dimi yaaa hep osuruga tosuruga gülüyom baska bişi yok.. ne kalitesiz bi insanım ben be
A archimim Yeni Üye Üye 6 Mayıs 2010 #17.937 ayy salak salak gülmeye başladım yazılanları okudukça biri görse delirmiş zanneder
L leach Yeni Üye Üye 6 Mayıs 2010 #17.938 archimim' Alıntı: leach şimdi kıvırma çaycı dedin 1500 euro maş alıyo dedin. unutmadık unutturmayacağız :çitos: Genişletmek için tıkla ... sekreter dedim cınım, lütfen daha iyi takip edelim yazılanları... ama çaycı olarak çalışma konusunda ben de size katılıyorum. düşünsene tek derdin çayın iyi demlenip demlenmediği...
archimim' Alıntı: leach şimdi kıvırma çaycı dedin 1500 euro maş alıyo dedin. unutmadık unutturmayacağız :çitos: Genişletmek için tıkla ... sekreter dedim cınım, lütfen daha iyi takip edelim yazılanları... ama çaycı olarak çalışma konusunda ben de size katılıyorum. düşünsene tek derdin çayın iyi demlenip demlenmediği...
lovefun Yeni Üye Üye 6 Mayıs 2010 #17.939 arceya' Alıntı: ay dimi yaaa hep osuruga tosuruga gülüyom baska bişi yok.. ne kalitesiz bi insanım ben be Genişletmek için tıkla ... gülmiycem işte gülmiycemmm puaaahhhhhhhaaaa off ya tutamadım kendimi noldum şimdi ben ossuruğa gülenin kafası öyle mi oluyoduu neydi o özlü söz bak hatırlayamadım şimciii :meri:
arceya' Alıntı: ay dimi yaaa hep osuruga tosuruga gülüyom baska bişi yok.. ne kalitesiz bi insanım ben be Genişletmek için tıkla ... gülmiycem işte gülmiycemmm puaaahhhhhhhaaaa off ya tutamadım kendimi noldum şimdi ben ossuruğa gülenin kafası öyle mi oluyoduu neydi o özlü söz bak hatırlayamadım şimciii :meri:
lovefun Yeni Üye Üye 6 Mayıs 2010 #17.940 leach' Alıntı: sekreter dedim cınım, lütfen daha iyi takip edelim yazılanları... ama çaycı olarak çalışma konusunda ben de size katılıyorum. düşünsene tek derdin çayın iyi demlenip demlenmediği... Genişletmek için tıkla ... nasıl yaaa hepimizin aklında nasıl öyle kaldı ki? Demek ki içimizde bi çaycı ruhu varmış gizli kalannn
leach' Alıntı: sekreter dedim cınım, lütfen daha iyi takip edelim yazılanları... ama çaycı olarak çalışma konusunda ben de size katılıyorum. düşünsene tek derdin çayın iyi demlenip demlenmediği... Genişletmek için tıkla ... nasıl yaaa hepimizin aklında nasıl öyle kaldı ki? Demek ki içimizde bi çaycı ruhu varmış gizli kalannn