2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim niye bir ara sesim çıkmadı zannediyorsun. bayıldım acile kaldırdılar 🙂

şaka bir yana allah daha çok versin zeynepcim. aramızda geç saatlere kadar çalışan bir sen varsın o kadar maaşı da al bir zahmet

yeni sektörümü buldum. reklamcı olucam büyüyünce

ben de leach ın doğum sonrası geçeceği firmadaki çaycının ayağını kaydırıp onun yerine geçmeyi planlıyorum iyyy

ben de :ehi:

valla proje zamanlarında gece 11e kadar çalışıyoruz, cumartesi -pazar da çalışıyoruz, ama patron 3'ün 1'ini gösteriyo sadece
yani bizim de bayram seyran fark etmiyor hep çalışıyoruz düşünsene? dini ve resmi bayramlarda her zmn nöbetçiler var ctsi pzr hep birileri çalışıyor..eğer bir aksama olursa aktarımda mesaiye kalmak zorundasın yarına atma gibi bir şansın yok.ama iş paraya gelince değişen hiçbişey yok.şirket genelinin maaşları düşük mesaisi de ona göre oluyor hali ile

ben de leach ın doğum sonrası geçeceği firmadaki çaycının ayağını kaydırıp onun yerine geçmeyi planlıyorum iyyy

hahaha hahaha evet ya o da vardı demi . lovefun otur oturduğun yerde o iş benim.

ben de :ehi:

valla proje zamanlarında gece 11e kadar çalışıyoruz, cumartesi -pazar da çalışıyoruz, ama patron 3'ün 1'ini gösteriyo sadece

sus kız ne zaman görsek cumartesi evdesin. ne zaman işe gittin uydurukçu

ööle demeyin valla içinizde en ağır çalışanınız benimdir. tesis kontrolüne gittiğimde ki bu tesis herzaman bir dağ başında olur, toz toprak en az iki vardiya prosesi kontrol ederim. hele son seferinde tesis yeni devreye alınıyordu ve ben 3 gece sahurda yattım sabah ilk vardiya ile iş başı yaptım, ve bütün bu süre zarfında ayakta dikildim, ellerim bileklerime kadar çamurun içindeydi. ankaraya dönerken uçağa sedyeyle taşıdılar. hamile kalınca ofiste oturabildim bu kadar uzun süre...

Geri