Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkes eve dağılınca burası unutuluyor haliyle 🙂
bende hastane çantamdakileri ütüldim canım çıktı. ayaklarım davul gibi oldu. şimdi anca oturdum. daha yıkanıp ütülenecek bir ton kıyafet var nasıl altından kalkıcam bilmiyorum
herkes eve dağılınca burası unutuluyor haliyle 🙂 bende hastane çantamdakileri ütüldim canım çıktı. ayaklarım davul gibi oldu. şimdi anca oturdum. daha yıkanıp ütülenecek bir ton kıyafet var nasıl altından kalkıcam bilmiyorum
bende hastane çantasını küçük çantada hazırlamıştım ucu ucuna sığmıştı ıvır zıvırlarda dışarda kalmıştı onları büyük olana aktardım bide eksikler vardı onları tamamladım
ya ben daha ne çamaşırları yıkadım ne de çantamı hazırladım doktora sordum erken doğum riskim varmı diye yok dedi hatta geç bile olabilir dedi ondan böle yaydım bu aralar
ya ben daha ne çamaşırları yıkadım ne de çantamı hazırladım doktora sordum erken doğum riskim varmı diye yok dedi hatta geç bile olabilir dedi ondan böle yaydım bu aralar