2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
HAMİLEYKEN ÇOK SAKIZ ÇİĞNERSEN BEBİŞİN MOKLU OLURMUŞŞŞŞŞ.

BEN DE BUNU YENİ DUYDUM. EY ALLAHIMM iyyy
ciddimisin kız.zaten moklu olcaklar🙂valla gecen doktorum çiğniyodu falım ay nasıl koktu canım çektı.eşimde diyo dokto olcak hiç düşünmüyo canı çekermi dıyo🙂hemen gıttık aldık çiğnedım çiğnedim.bıdaha istedı canım.ama çiğnemeyelı okadar uzun sure olmuşkı.özlemişim resmen:ehi:

ciddimisin kız.zaten moklu olcaklar🙂valla gecen doktorum çiğniyodu falım ay nasıl koktu canım çektı.eşimde diyo dokto olcak hiç düşünmüyo canı çekermi dıyo🙂hemen gıttık aldık çiğnedım çiğnedim.bıdaha istedı canım.ama çiğnemeyelı okadar uzun sure olmuşkı.özlemişim resmen:ehi:

yok beee hurafedir. Yani umarım öyledir :shootout:

bnım kayınvaldede şey demişti.çok bal yıyenlerın çocukları geç konuşurmuş derdı.onun başına gelmiş.onun torunundada diğer gelını bal çok yıyınce bebiş geç konuşuyomuş o yuzden.bende bunu duyunca zaten sevmezdım hiç almadım eve bal.hurafe fılan ama etkılıyolar ınsanları🙂

bnım kayınvaldede şey demişti.çok bal yıyenlerın çocukları geç konuşurmuş derdı.onun başına gelmiş.onun torunundada diğer gelını bal çok yıyınce bebiş geç konuşuyomuş o yuzden.bende bunu duyunca zaten sevmezdım hiç almadım eve bal.hurafe fılan ama etkılıyolar ınsanları🙂

Duyunca ne kadar saçma da gelse etkileniyorsun orası bi gerçek. Ne kadar inanmasam da saçlarımı kestirmedim sırf o yüzden

kızlar dün işi bırakcam dıye burukluk oldu dıyodum bugun de şimdi bırakdeseer eve gıdecem.O psikolojıdeyım resmen.nasıl uykum var.bıde eşimebırı demiş eşin bızım fırmaya raporluyken ders versın rıca et demiş.tovbe yarabbi dedim.doğurcam dedım doğurcam.Ama bı sen gır araya demişler ya.Bıde şehırdışından gelcekler düşünün.Arada kaldım.Yok anam dınlenmek haram sankı bıze ya.Heralde ondan bugunden bırakıp gıdesım var.

Duyunca ne kadar saçma da gelse etkileniyorsun orası bi gerçek. Ne kadar inanmasam da saçlarımı kestirmedim sırf o yüzden

bende saçlarımı kestırmedım.zaten ılk aylarda bılmeden boyatmıştım ona çok uzuldum.bıde bıle bıle kestıremem dedım.ınanıyo ınsan.ama kestırsemmı doğuma gıtmeden dıyede duşunuyorum:emzirme:

Geri