2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
off cok sıkıldım ben bgn yaa..işim yok dergi okuyorum netten alışveriş yapıyorum ama hala gecmedi sıkıntım da 🙁

kızlar dün işi bırakcam dıye burukluk oldu dıyodum bugun de şimdi bırakdeseer eve gıdecem.O psikolojıdeyım resmen.nasıl uykum var.bıde eşimebırı demiş eşin bızım fırmaya raporluyken ders versın rıca et demiş.tovbe yarabbi dedim.doğurcam dedım doğurcam.Ama bı sen gır araya demişler ya.Bıde şehırdışından gelcekler düşünün.Arada kaldım.Yok anam dınlenmek haram sankı bıze ya.Heralde ondan bugunden bırakıp gıdesım var.
ne dersi canım

elh e dün sancı girmiş doktoru aramış doğum sancısı olabilir demiş doktor da.

Vatoz da sabah ağrım var diyordu önemli bişey değildir ama sanırım

aa umarım kötü bişey yoktur arceya sen konuştunmu elhle bizide haberdar et.
bende dün dktora sordum bundan sonra neler olabilir farklı bişey olduğunu nasıl anlarım diye oda bana sen anlarsın merak etme dedi. Hissedersin muhakkak zaten farklı bişey hissettiğinde hemen beni ara dedi.

bnım kayınvaldede şey demişti.çok bal yıyenlerın çocukları geç konuşurmuş derdı.onun başına gelmiş.onun torunundada diğer gelını bal çok yıyınce bebiş geç konuşuyomuş o yuzden.bende bunu duyunca zaten sevmezdım hiç almadım eve bal.hurafe fılan ama etkılıyolar ınsanları🙂
valla geç konuşma konusunu bilmem ama söyle söyleyeyim bal kan şekerini herhalikarda yükselten bir içecek o nedenle hamilelikta tüketmemekte fayda var. ben çok öksürdüğüm zaman bir hafta zencefille karıştırdım ama çok yedim o hafta bebeğim gereğinden çok fazla kilo aldı acayip korktuk

valla geç konuşma konusunu bilmem ama söyle söyleyeyim bal kan şekerini herhalikarda yükselten bir içecek o nedenle hamilelikta tüketmemekte fayda var. ben çok öksürdüğüm zaman bir hafta zencefille karıştırdım ama çok yedim o hafta bebeğim gereğinden çok fazla kilo aldı acayip korktuk

ben o kadar bal yedim kilo alsın diye gene almadı. inatları tuttu mu bal bile fayda etmiyor.

ben saçımı kestirdim , hatta doğuma yakın gene kestiricem. o tür şeylere inanmam zaten. o yüzden aksakallı dedeler de bana bulaşmıyorlar 🙂
ben de bir defa kestirdim bir daha kestiricem doğuma gitmeden bilmeden de bir defa boyattım ama öyle çok vicdan falan da yapmadım ztn ilk ay o kendini dış etkilerden korurmuş bişey olmazmış.ztn araştırırsanız henüz tıpta kanıtlanmış bir zararı yok sac boyamanın.ama ben gene de boyamadım tabi orası ayrı.

firmanın muhasebesını şekıllendırcez komple ve yonetım kuruluna katılacak bırıne işlerın nasıl yuruduğnu ve nelere bakılması gerktığını,dıkkat etmesı gereken şeyler.ama uygulamalı yanı.zorlar adamı yaaaaaa.tamam çocuk olmasa neyse.inşaat bıde konu.Amannnnn keşke yapabılsem ama bu halle ne bıleyım yaaa.Sorumluluk alıcksın.Ne gerek var dedım bende:boink:

aa umarım kötü bişey yoktur arceya sen konuştunmu elhle bizide haberdar et.
bende dün dktora sordum bundan sonra neler olabilir farklı bişey olduğunu nasıl anlarım diye oda bana sen anlarsın merak etme dedi. Hissedersin muhakkak zaten farklı bişey hissettiğinde hemen beni ara dedi.

evet zeynep balla ılgılı senın bı yazını okumuştum ve içim rahatlamıştı yemedım dıye.çokda bişey kaybetmemişim dedim.benım kızda başlarda kıloluydu ama şuan normal yavaşladı yani kilosu

bende saçlarımı kestırmedım.zaten ılk aylarda bılmeden boyatmıştım ona çok uzuldum.bıde bıle bıle kestıremem dedım.ınanıyo ınsan.ama kestırsemmı doğuma gıtmeden dıyede duşunuyorum:emzirme:

Valla benimde annem yedi beni kestirme diye.. Ben de arada düzelttiriyorum uçlarını, kimse anlamadan.. hahahahaha annemlere de kestirmedim diyorum.. Boya konusu fena ama ya.. 3 ay geçtikten sonra yılbaşında boyattım, izin verdi yani doktor.. Ondan sonra doğumda önce boyatırsın bi daha dedii. Anlamadım ki... şimdi nene gibi giziyorum..

Geri