2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ay ben de rüyamda gördüm kızımı 20 li haftalar falandı. O aralar isim konusunda çok kararsızdım. İnşallah rüyamda görürüm diyordum. Rüyamdaki kızmın adı Nesil di. Ondan sonra da aramadık bi daha isim ama bakalım belki son dakka değişikliği olur

çok değişik bir isimmiş nerden geldi aklına ilk defa sende duydum 🙂
bence çok hoş bir isim

tamam o zaman Ege koyduk gitti 🙂
babasına da söyle fazla ses etmesin haziran anaları olarak aramızda karar aldık ismini bulduk de.
yoksa hepimiz boğazda restorana gider 500 porsiyon yemek yer hesabı da sana ödettiririz de, bak o zaman nasıl kabul ediyor 🙂

:puha::puha::puha:kızım süper fikir valla.. Bu akşam halledeyim bu iş ben..

Ay canım yaa umarım kötü bişey değildir ama o nebiçim doktormuş insan profösöre git demezki direk isim veriri git seni şu hoca görsün diye öyle başından savar gibi olurmu hem her profun uzmanlık alanı başka anne karnında tehşis ayrı bir uzmanlık sanırım perinatolojiydi iyi bir perinatolağa gitmeleri lazım belki o bile başka bir uzmana yönlendirir.madem acıbademe gidiyorlar Rıza hocaya gitsinle salıları bakırköy acıbademde yada muaynehanesine gitsinler.Rıza bey prinatalog

evet canım ben de öyle bir durumda Rıza Madazlı' ya yönlendirmeyi düşünüyorum.
bir benim dr. görsün teşhis doğru mu en azından onu anlayalım da..
sonrasında ona yönlendirecem..
evet aynen öyle ya isim cisim vermemiş ne biçim doktorsa öyle..

çok değişik bir isimmiş nerden geldi aklına ilk defa sende duydum 🙂
bence çok hoş bir isim

nesil çok hoş bi isimmiş canım.

Ayy sağolun.
Aklıma gelmedi ben isimler arasında boğuşurken rüyamda gördüm. Sonra da başka isim düşünsem de karar veremedim dedim o kadar rüyamda göreyim dedin gördün daha ne aranıyon. Sonra ismi de sevdim. Hem söylenişi falan da kibar.
Bu arada eski Osmanlıca da peteksiz bal demekmiş.

evet canım ben de öyle bir durumda Rıza Madazlı' ya yönlendirmeyi düşünüyorum.
bir benim dr. görsün teşhis doğru mu en azından onu anlayalım da..
sonrasında ona yönlendirecem..
evet aynen öyle ya isim cisim vermemiş ne biçim doktorsa öyle..

ay inşallah yanlış teşhis falandır canım yaa. Doktor da hödük müymüş acaba başından savar gibi

Geri