A archimim Yeni Üye Üye 4 Mayıs 2010 #16.991 allahım delirecem az sonra. karşımdaki mühendis sakızını şişirip patlatıyor. en nefret ettiğim şey . saçlarım diken diken oldu resmen
allahım delirecem az sonra. karşımdaki mühendis sakızını şişirip patlatıyor. en nefret ettiğim şey . saçlarım diken diken oldu resmen
lovefun Yeni Üye Üye 4 Mayıs 2010 #16.992 archimim' Alıntı: allahım delirecem az sonra. karşımdaki mühendis sakızını şişirip patlatıyor. en nefret ettiğim şey . saçlarım diken diken oldu resmen Genişletmek için tıkla ... ayy tarkanın şarkısını çağrıştırdı bana yazdığın. Bi klip çekiverin siz orda duruma uygun
archimim' Alıntı: allahım delirecem az sonra. karşımdaki mühendis sakızını şişirip patlatıyor. en nefret ettiğim şey . saçlarım diken diken oldu resmen Genişletmek için tıkla ... ayy tarkanın şarkısını çağrıştırdı bana yazdığın. Bi klip çekiverin siz orda duruma uygun
celinee Yeni Üye Üye 4 Mayıs 2010 #16.993 archimim' Alıntı: allahım delirecem az sonra. karşımdaki mühendis sakızını şişirip patlatıyor. en nefret ettiğim şey . saçlarım diken diken oldu resmen Genişletmek için tıkla ... Ay iğrençççç... Kafasına bişi at..
archimim' Alıntı: allahım delirecem az sonra. karşımdaki mühendis sakızını şişirip patlatıyor. en nefret ettiğim şey . saçlarım diken diken oldu resmen Genişletmek için tıkla ... Ay iğrençççç... Kafasına bişi at..
lovefun Yeni Üye Üye 4 Mayıs 2010 #16.994 bu arada vatoz gelemedi yemekten di mi? ben mi kaçırdım arada elh de yok. Bunlar elele tutuşup doğurmaya gitmiş olmasınlar sancı ağrı falan derken
bu arada vatoz gelemedi yemekten di mi? ben mi kaçırdım arada elh de yok. Bunlar elele tutuşup doğurmaya gitmiş olmasınlar sancı ağrı falan derken
A archimim Yeni Üye Üye 4 Mayıs 2010 #16.995 lovefun' Alıntı: ayy tarkanın şarkısını çağrıştırdı bana yazdığın. Bi klip çekiverin siz orda duruma uygun Genişletmek için tıkla ... evet klip çekeceğim ama makber şarkısına. birazdan arkadaş elimde kalacak çünkü
lovefun' Alıntı: ayy tarkanın şarkısını çağrıştırdı bana yazdığın. Bi klip çekiverin siz orda duruma uygun Genişletmek için tıkla ... evet klip çekeceğim ama makber şarkısına. birazdan arkadaş elimde kalacak çünkü
asneba Yeni Üye Üye 4 Mayıs 2010 #16.996 archimim' Alıntı: allahım delirecem az sonra. karşımdaki mühendis sakızını şişirip patlatıyor. en nefret ettiğim şey . saçlarım diken diken oldu resmen Genişletmek için tıkla ... benımde canım çok sakız ıstıyo ama ne alcak yer var ne soylıcek.tatsız sakız şöyle olsada çiğnesem
archimim' Alıntı: allahım delirecem az sonra. karşımdaki mühendis sakızını şişirip patlatıyor. en nefret ettiğim şey . saçlarım diken diken oldu resmen Genişletmek için tıkla ... benımde canım çok sakız ıstıyo ama ne alcak yer var ne soylıcek.tatsız sakız şöyle olsada çiğnesem
lovefun Yeni Üye Üye 4 Mayıs 2010 #16.997 asneba' Alıntı: benımde canım çok sakız ıstıyo ama ne alcak yer var ne soylıcek.tatsız sakız şöyle olsada çiğnesem Genişletmek için tıkla ... HAMİLEYKEN ÇOK SAKIZ ÇİĞNERSEN BEBİŞİN MOKLU OLURMUŞŞŞŞŞ. BEN DE BUNU YENİ DUYDUM. EY ALLAHIMM
asneba' Alıntı: benımde canım çok sakız ıstıyo ama ne alcak yer var ne soylıcek.tatsız sakız şöyle olsada çiğnesem Genişletmek için tıkla ... HAMİLEYKEN ÇOK SAKIZ ÇİĞNERSEN BEBİŞİN MOKLU OLURMUŞŞŞŞŞ. BEN DE BUNU YENİ DUYDUM. EY ALLAHIMM
A archimim Yeni Üye Üye 4 Mayıs 2010 #16.998 asneba' Alıntı: benımde canım çok sakız ıstıyo ama ne alcak yer var ne soylıcek.tatsız sakız şöyle olsada çiğnesem Genişletmek için tıkla ... bakkal market yok mu yakınlarınızda ?? bende sakız çiğnerim ama şişirip patlatmam. bir de erkek olacak terbiyesiz.
asneba' Alıntı: benımde canım çok sakız ıstıyo ama ne alcak yer var ne soylıcek.tatsız sakız şöyle olsada çiğnesem Genişletmek için tıkla ... bakkal market yok mu yakınlarınızda ?? bende sakız çiğnerim ama şişirip patlatmam. bir de erkek olacak terbiyesiz.
zynpmrt Yeni Üye Üye 4 Mayıs 2010 #16.999 Kızlar dün akşam eve gelince kızımın bir makine çamaşırını ütüledim hayatta ütüden nefret eden ben ancak giyeceğim kıyafeti ütüleyen ben ütü yapmaktan bukadar zevk alacağımı bilmezdim doğrusu hayatımdaki en zevkli ütü işini dün gece yaptım 🙂
Kızlar dün akşam eve gelince kızımın bir makine çamaşırını ütüledim hayatta ütüden nefret eden ben ancak giyeceğim kıyafeti ütüleyen ben ütü yapmaktan bukadar zevk alacağımı bilmezdim doğrusu hayatımdaki en zevkli ütü işini dün gece yaptım 🙂
A archimim Yeni Üye Üye 4 Mayıs 2010 #17.000 lovefun' Alıntı: HAMİLEYKEN ÇOK SAKIZ ÇİĞNERSEN BEBİŞİN MOKLU OLURMUŞŞŞŞŞ. BEN DE BUNU YENİ DUYDUM. EY ALLAHIMM Genişletmek için tıkla ... hhaa sanki çiğnemeyince moksuz oluyorlar. zaten hepsi potansiyel mok canavarı bugünde işim bitti amma çene yaptım haaa
lovefun' Alıntı: HAMİLEYKEN ÇOK SAKIZ ÇİĞNERSEN BEBİŞİN MOKLU OLURMUŞŞŞŞŞ. BEN DE BUNU YENİ DUYDUM. EY ALLAHIMM Genişletmek için tıkla ... hhaa sanki çiğnemeyince moksuz oluyorlar. zaten hepsi potansiyel mok canavarı bugünde işim bitti amma çene yaptım haaa