Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

var ya KIZIMDa kociskoma demistim TUNA koyalim oglan olursa diye,
ama o tuturdu yok adi Deniz olsun hatta Deniz.EFE olsun diye
diline dolasmis bi defa diretiyodu

Kiz oldu SILA koyduk SIPAYA
ama birdaha kiz olursa SUNA istiyorum (annemin ve kayinvaldemin adi)

hemşom şimdiden düşünmeye mi başladın🙂) aslında eşle ortak bşy bulmak anca oluyor yaa ben de mi başlasam düşünmeye ki 🙂 sen oğlun olursa inş adını TUNA koy🙂 beğenirsen tabi..

Kızlar hamiş melek olarak şu anda bebek sahibi olmak isteyenler için yürekten dua etmeye geldim.İnşallah dilek kapım açıktır...İnşallah Mevlam dualarımı kabul eder..
Rabbim şu an bebek sahibi olmak isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip etsin.Kimseyi evlat özlemi ve ateşiyle yandırmasın.
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın,umutları tüketmesin.İnşallah bebek sahibi olmak isteyen tüm arkadaşlarım kardeşlerim herhangi bir tıbbi müdahaleye maruz kalmadan doğal yollarla bebek sahibi olurlar.Rabbim hepinizin gönlüne göre versin.(Amin)
[/Q
ALLAH RAZI OLSUN .....SAGOLUN

Kızlar hamiş melek olarak şu anda bebek sahibi olmak isteyenler için yürekten dua etmeye geldim.İnşallah dilek kapım açıktır...İnşallah Mevlam dualarımı kabul eder..
Rabbim şu an bebek sahibi olmak isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip etsin.Kimseyi evlat özlemi ve ateşiyle yandırmasın.
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın,umutları tüketmesin.İnşallah bebek sahibi olmak isteyen tüm arkadaşlarım kardeşlerim herhangi bir tıbbi müdahaleye maruz kalmadan doğal yollarla bebek sahibi olurlar.Rabbim hepinizin gönlüne göre versin.(Amin)

Oyyy mavim h. geldin... Allah kabul etsin ve Allah razı olsun duaların için 🙂
Sen ne yaptın canım ne kadar kaldı doğuma .. 🙂

Oyyy mavim h. geldin... Allah kabul etsin ve Allah razı olsun duaların için 🙂
Sen ne yaptın canım ne kadar kaldı doğuma .. 🙂

Benim normalde Haziran ayında canım ama erken doğum riskim var o yüzden son zamanlarda bol bol dinlenmem konusunda doktorum uyarıyor bende ona göre davranıyorum.

inş lalem inş yaa, insan kendi doğurduğu bebeğini büyüyüp öyle güzel etkinliklerde görünce grur duyoyor🙂) ben 23 nisan da tunaya bakmaktan gösteriyi tam izleyemedim🙂) cd alıcam artık ordan izlerim🙂 sen de bir gün görürsün inş canımm.

Ayyy inşallah canım, vallaha ben kendi çocuğumu öyle görsem heralde ağlamaktan bakamam 🙂 rabbim nasıp etsin inşallahhhhh canım yaaaa çok haklısın vallaha insanın gözü başkasını görmez ki 🙂

Benim normalde Haziran ayında canım ama erken doğum riskim var o yüzden son zamanlarda bol bol dinlenmem konusunda doktorum uyarıyor bende ona göre davranıyorum.

Ayy canım benim, inşalah herşey yolunda gider sapasağlam dünyaya getirirsin meleğini, cinsiyet belli olmamıştı son konuştuğumuzda hadi inşallah KIZ de bana 🙂

abla ya bende kullasammı korkuyorum ya bısı olursa dıye gecen ay almıstım bende acaba bayatladımı tekrardan mı alsam kaynamıs suyu altını kapatıyom 5 6 dakıka dem
lıyıp ole ıcıyorum ne yapım anlat bı ya

Kendıme bişiler hazırlayım kurban olım lale abla bı anlat hele

Ben demleme kullanmadım canım hiç bilimyorum yani, onu Çitos ablana sor sanırım o demleme yapıyor, ben suyunu aldım dediğim gibi karıştırıp içiyorum 🙂

Geri