Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

yaw grip oldm dedim kimseler geçmiş olsun dememiş heeee küstüm işte hıh:küstüm:bu arada bebeklerini görenler için çok mutlu oldm.ben bebişimn 9.haftasını göremedim ama allahtan hayırlısı.benm bebeğmde yaşayamadğm mutluluğu sizlerin yazısını okuya okuya mutlu oluyorum.böle gözlerim doluyo.aman kızlar size tavsiye sakın pimpiriklenmeyin,üzerine düşmeyin ve kötü düşünmeyin.rabbim acılarını göstermesin sağ salim kavuşun inşallah bebeklerinize.dualarmdasnz ama yine de küstüm işte hıh:küstüm::küstüm: Hapşuuuuuuuuu yine hapşuuuuu oyyy aka aka bi hal oldm
amanda aman kusum hemsom hasta olmus bendede hafıf grıp belırtısı var tatlım yaa cok gecmıs olsun bol bol c vıtamını al bıtanem yaaa 🙂 gormedım vallla

yaw grip oldm dedim kimseler geçmiş olsun dememiş heeee küstüm işte hıh:küstüm:Bu arada bebeklerini görenler için çok mutlu oldm.Ben bebişimn 9.haftasını göremedim ama ALLAHTAN hayırlısı.Benm bebeğmde yaşayamadğm mutluluğu sizlerin yazısını okuya okuya mutlu oluyorum.Böle gözlerim doluyo.Aman kızlar size tavsiye sakın pimpiriklenmeyin,üzerine düşmeyin ve kötü düşünmeyin.RABBİM acılarını göstermesin sağ salim kavuşun inşallah bebeklerinize.Dualarmdasnz ama yine de küstüm işte hıh:küstüm::küstüm: hapşuuuuuuuuu yine hapşuuuuu oyyy aka aka bi hal oldm

ay gecmis olsun shekerim
:-( üzüldüm yaaa
fazla yorma kendini 🙂 yazdiklarin cok güzel ya ist böyle bi ortamdayiz herkez paylasiyo herkez anliyo ve buradaki herkez süper yaaaaaa

Bu arada şeker hemşom valla epeydir görüşemedik umarım bayağı toparlamışındır kendini canım..Allah yar ve yardımcınız olsun
Oyyyyy hemşommm bnmmm cnm yaaa çok özledim seni.Evet balım ben mersindeydm pek giremedm pazar gün geldim.Ben topladm hamd olsn kendimi bakalm inşallah RABBİM böle bi acı bi daha yaşatmaz.Bu arada forum yaşamın ameliyathanesi kapanmş baya enfeksiyon kapmşlar aklnda olsn.Cnm bnm RABBİM sağ salim kavuştursun bebeğine.Seni de miniğimi de öpüyorum.:kiss:Çok özledimm valla senii yaaaa cnm toprağım bnmmmmm

ah canımm kıyamam memleket hasreti zor olsa gerek inş bi kaçamak yapıp gelirsiniz. köyün eskişehirde mi? bu arada senin kızın mı var maşallah kaç yaşında? ben de sıla ismini seviyorum🙂

evet bi mini garaböcügüm var 🙂 4 bitcek ins. Mayisin 18inde

evet cok zor :-( memleket hasreti ...
Evet eskisehirin köyündenim
sen ?
maşallah allah bağışlasın canım. benim oğluşum da 9 mayısta 5i bitirecek 6 yaşına girecek seninkiyle tam 1 yaş var aralarında🙂 senin kızının da kardeşi olur inş yakında🙂 ben merkezdeyim canım ama babamın köyü var kırkada. inş çok sürmez memleket hasretin.

Valla doktorumun dediğine göre bir şehzade daha geliyor:D:DRabbim hayırlısını versin inşallah sağlıkla sıhhatle gelsin farketmiyor🙂Çünkü çok dua ettim Allah'ım hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip et diye...

Bu arada evet melodi canım ben Mersin'deyim🙂

Güzel dilekleriniz için bende teşekkür ederim Allah kalbinize göre versin kızlar
canımm hayırlısı tabi önce, dikkat et kendine hayırlı doğumlar dilerim.

ben kaçıyım kızlar biraz ev işleri. öptüm hepinizi AEO.

amin gülüm
cümlemize,

evet sürprisdi garaböcügüm bana
daha 40li gelindim 6 haftalik hamis oldugumu ögrenmistim 🙂 SHOCK olmustum ama iyikide olmus
ya daha ufaktim ve dedigim gibi cok yeni evliydim .... 21 yasimla evlenip hamis kaldim ve 22 yle dogum yaptim
Minicim demek bir bir kızın var yaa ne güzel en azından annelik duygusun tattırmış rabbim sana, Allah bağışlasın canım uzun sağlıklı ömürler versin garaböcüğüne 🙂

oyyyyy hemşommm bnmmm cnm yaaa çok özledim seni.evet balım ben mersindeydm pek giremedm pazar gün geldim.ben topladm hamd olsn kendimi bakalm inşallah rabbim böle bi acı bi daha yaşatmaz.bu arada forum yaşamın ameliyathanesi kapanmş baya enfeksiyon kapmşlar aklnda olsn.cnm bnm rabbim sağ salim kavuştursun bebeğine.seni de miniğimi de öpüyorum.:kiss:çok özledimm valla senii yaaaa cnm toprağım bnmmmmm

kızz ne olmusta enfeksıyon kapmıs amelıyat

Valla doktorumun dediğine göre bir şehzade daha geliyor:D:DRabbim hayırlısını versin inşallah sağlıkla sıhhatle gelsin farketmiyor🙂Çünkü çok dua ettim Allah'ım hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip et diye...

Bu arada evet melodi canım ben Mersin'deyim🙂

Güzel dilekleriniz için bende teşekkür ederim Allah kalbinize göre versin kızlar

Öyle tabikide canım canı sağlıklı olsunda ... YAŞASIN şehzademiz hahaha
Senin diğer şehzadeler seviniyorlarmı bu işe, yoksa tahtları sallanacak diye kızıyorlar mı hahaha hahaha

Oyyyyy hemşommm bnmmm cnm yaaa çok özledim seni.Evet balım ben mersindeydm pek giremedm pazar gün geldim.Ben topladm hamd olsn kendimi bakalm inşallah RABBİM böle bi acı bi daha yaşatmaz.Bu arada forum yaşamın ameliyathanesi kapanmş baya enfeksiyon kapmşlar aklnda olsn.Cnm bnm RABBİM sağ salim kavuştursun bebeğine.Seni de miniğimi de öpüyorum.:kiss:Çok özledimm valla senii yaaaa cnm toprağım bnmmmmm

Evet öyle bir olay oldu ama benim doktorum tam gün Sistem tıpta ordada doğum yapabilirim yani doktorum olayın biraz abartıldığını kendi hastalarında herhangi bir olay olmadığını söyledi bana..Şu anda herhangi bir sorun yok yani balım.

Geri