Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

canlarım ben regl oldum maalesef benim hamile olduğumu düşünen ve bu konuda bana destek veren bütüüüün arkadaşlarıma teşekkürediyorum ama olmadı buayda umutlar gelecek aya kaldı.çok beklentideydim buay içime öyle doğuyodu ama yanılmışım.üzüldünmü derseniz tabikide hemde çok.ama bende gelişme var busefer ağlamadım.sizi çok seviyorum iyiki varsınız.gelecek reglim 30 mayıss lütfen ekleyin🙂

canım bozma moralini inşş yine aynı duyguları yaşayıp bu ay hüsrana uğramaz meleğine kavuşursun en yakın zmanda canımm

Valla onlar benden daha çok heyecanlı hele ki ufaklık:D:D Bakalım kısmetse doğumdandan sonraki durumlar ne olacak kıskançlık krizleri o zaman olabilir ama şu an yok😀

mavişim hamişmisin sen ? şehzade falan hayırdır? hamişsen neden hamiş melek yazmıyo sende eğer öyşeyse hayırlı olsun canım kaç aylıkk?

ah kuzum kıyamam çok geçmş olsun dikkat et kendine dinlen meyve ye. yeter ki küsssmmeeee🙂) duan için Allah razı olsun canım çok tşklerr Allah sana da yakın zamnda yine nasip etsn inş.

melodim sen de dikkat et salgın var valla.

hadi gidiyoooommm bye.
Vala hamişm havalar delirtiyo bizi.Bi sıcak bi soğuk.Siz hamişler hasta olmayn da biz nasl olsa atlatırız bacım.Ben hamileyken bi grip olmştum yatak döşek yattm hiç kalkamadm gözlerimi dahi açamamştm.Anca meyve ve sıvıyla iileştm.O yüzden dikkat edin yani.Yok saşak yapıyorum hiç küser miyim ben sizeeeeeeeeeee🙂🙂ALLAH razı olsn cnm ii dileklerin için.Mevlam bütün ii niyetlerini önüne getirsn her zorlukta çok öptm seni de hünkarımı da hahaha hahaha..Bebişi de doğsn öle öpeyim🙂

orjimm hoşgeldnnnn.Öptü mü kocişin bakimm??hahaha hahaha.Çalşmalar ne alemde??ya bu arada ovulasyon testini bi bulamadım ben yaaa.Gerçi eşim bu ay bekleyelim diye inat ediyo.Daha doğrusu ben inat ettm o da ters tepti sanırım bu ay yapmayacağız bişe🙁🙁oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy halbuki ne ümitlerle beklemiştim bu ay'ı..ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhh

ay hiç kisecikler yukkkkkkkkkkkkkkk
he ya 2 kaldı vallahi bende senle şafak sayıyom qızzzz hadi hayırlısı bakalım canımmm rabbim inşallah yollamıştır meloşunu

Tatlım sen nerelere gidiyon bakim???bu arada seni kocişin öpsn dedim hakkatende kocişin öptü anladğm kadarıyla🙂🙂şekerim gtme bi yerlere kıs sen girmessen topiği kaçırırlar hahaha hahaha..Kocişine slm söle bizden mekandaki meleklerin slmı var,benm pc'yi bana bırakcakmışsn yoksa kızlar karışmazmış de hatta şeker ablam hiç karışmaz de :sinir: :sinir: kıs bunları yumurtlama zamanndan snra söle de adama ters tepmesin heee hahaha hahaha oyy öptm hepinizi muck muck
mrb vallahi abla dükkanana başladılar şuan tadilatta biter döşer döşemez pc gidiyor vallahi sölesem melekler mekanı benide yapacak mor göz mekanı hahaha vallahi ama sizleri bırakmak zoruma gidiyor ama fırsat buldukca netten girmeye calışacam tlf internet var ama deniyom foruma giriyorda kullanıcı olarak giremiyom bir yolunu bulmaya calışacam sizler bende bırakmak isemiyom inana :uhu:

günaydın meleklerimmm iyi bir gün geçirmek dileğiyleee... dün gittim doktora bizim kereta maşşallah dikmiş ayaklarını keyif yapıo bizde onun için endişelenioruz 🙂)) maşallah keyfi yerindeymiş🙂) çok rahatladım görünce okadar büyümüş ki elleri kolları çıkmış oynatıodu çok güzel bi heyecan gerçekten allah herkese nasip etsin... selincim bu arada doktor şey dedi çok pimbiriklenmeyin okadar kolay değil bebeğin düşmesi eğer sağlıklıysa hiç bi kuyvvet ona zarar veremezmiş ama yinede dikkat edecekmişiz kana dönüşmeyen akıntıfdan korkamyın ama mutlaka takip ettirin dedi ayrıca gebelik belirtileri devam etmesi gebeliğin sğlıklı ilerdeği anlamına geliomuş cnmmm yani sende korkma bence biz biraz fazla takıntılııyız 🙂) ayrıca çok sağlıklı geçiomuş gebeliğim doktor bunu diyince çok mutlu oldum... tüm hamişler hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına alsın inşallah hamiş olmayanlarda tez zamanda hamiş olsun inşallah aminnnnn...
ohh ablacım hayırlı olsun ben demedimmi içini ferah tut ablam benim oyy cok güzel güzel bir duygudur yahu manşallah inşallah hep böle ii gidem ayy şimdi gördünmü ayaklarını melegimizin kollarını anam cok duygulandım :18: rabbim sag salim kucagına almayı nasiplesin ablam

hoşgeldin bende geldim ne olmuşş😀

hbbbbb sende hoşgeldin ozamn bişi olmamış ablam benim nasılsınız bakalımmmm sultanlarr

orjimm hoşgeldnnnn.Öptü mü kocişin bakimm??hahaha hahaha.Çalşmalar ne alemde??ya bu arada ovulasyon testini bi bulamadım ben yaaa.Gerçi eşim bu ay bekleyelim diye inat ediyo.Daha doğrusu ben inat ettm o da ters tepti sanırım bu ay yapmayacağız bişe🙁🙁oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy halbuki ne ümitlerle beklemiştim bu ay'ı..ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhh

hoşbuldukkk ablacım vallahi kazı çalışmaları şuan devam ediyor ama mola bitmek üzere calışıyoz he öptüm :utan: oda öptü :utan: ama pc için kandıramadım :uhu: ayy hayırlısı ablam üzülme gelir ya melegin ayy hadi bakalım inşallah ama ben bu aydan pek ümitli degilim zaten belirtim falanda yok kafamada takmıyom aklımdan gectigi an başka şeyle oyalıyom kendimi hadi hayırlısı üzülme ablam yoldadır bebeiş

Yaaa kızlar aldığım ovulasyon testlerinde adet döngülerine göre test yapılması gereken günleri belirtmiş, benim adet döngüm 27-28 fayan yani benim 10. günü başlamam lazım, şimdi benim bu ay 25 inde pembe bir iki damla geldi ertesi gün yani 26 sında artmaya başladı, 26 sından saysam daha iyi olur değil mi, yani şimdi 26 sandına sayarsam yarın sabah test yapmaya başlamam lazım, gerçi ben yumurtladığımı hissediyorum, mesela ayaklarımın altı va avuçlarım yanıyor, kasıklarımda ağrılar oluyor, bide akıntı oluyor beyaz, ama yinede testlere göre gidicem bu ay, dr da 12-14 ve 16 sında ilişki dedi, yani aşağı yukarı aynı zamanlara denk gelir

hoppa hadi uyalım receteye abla olalım hamiş anam gelsin bebikler sonraaa hadi kolay gelsin ablacım

Valla onlar benden daha çok heyecanlı hele ki ufaklık:D:D Bakalım kısmetse doğumdandan sonraki durumlar ne olacak kıskançlık krizleri o zaman olabilir ama şu an yok😀

Oyyyy toprağımmmm siz de görün.Yani bebişnle birlkte.Ya inşallah mersin'e geldiğim zaman ziyaret etmek isterim seni.Çok öptm cnm MEVLAM'A emanet olun..Sağlıklı haberleirni bekliyorz burda.Seni çok seviyorum hemşom toprağm🙂

Şekerim sanada çok geçmişler olsun tatlım yaaa, sıcak tut kendini bitki çayları falan iç bebeğim .. 🙂

Kızlar bu defa harbiden uçtummmhahaha Allah'a emanet olun görüşmek
üzere inşallah hepiciğinizi şapur şupur öpüyorum:D:D Şekerim ne zaman istersen gel başım gözüm üzerine her zaman beklerim çekinme tatlım🙂

Ayy evet olur, olsun tatlı didişmeler onlar, canlarım yerim ben onları, hadi allaha emanet ol yat dinlen canım kendice dikkat et byybyy

bu arada çitosummmmmmmm nerdesinnnn??kızlar bilen var mı çitosum nerde göremedim 2 gündür🙁🙁çitosummmm nolur gel yaw nere gittin??

Canım Çitosumun ağrıları ve kanaması çoktu sanırım ondan görünmüyor, anneleride gelecek hazırlık falan yapıyordur 🙂

Geri