hepinize mrb fıstıklar günaydın güzeller nasılsınız? ya bende bugün biraz karın ağrısı var birkaç günün yorgunluğu sanırım. işler de bitmiyor ki tunanın doğumgünü yaklaşıyor şimdi de onun hazırlıklarına başlamak gerek ama ödüm kopuyor ya bebeğime bşy olacak diye. hayırlısıyla bi kalp atışlarını duysaydım.
ayyyhhh bugun nıye suskunsunuz
hepinize mrb fıstıklar günaydın güzeller nasılsınız? ya bende bugün biraz karın ağrısı var birkaç günün yorgunluğu sanırım. işler de bitmiyor ki tunanın doğumgünü yaklaşıyor şimdi de onun hazırlıklarına başlamak gerek ama ödüm kopuyor ya bebeğime bşy olacak diye. hayırlısıyla bi kalp atışlarını duysaydım.
ay canımm düşüncen için tekrar tşkler🙂önemli değil canım arada taşıyalım aslında dimi ama senin Tuna var birde hamişsin kocişinde cabası bayağı yoruluyosun 😀 sende Allaha emanet ol hamişim
canım görmemişizdir lütfen öyle düşünme ben herkese cvp yazmaya çalışıyorum bazen çok syf olunca da atlayıp okuyorum, kızlar da sanırım öyle. hayırlısı olsun senin için doğum kont hapından sonra hamiş kalanlar duydum inş senin de gelir bebişin. istersen alta atayım ismini.Kızlar daha önce 100 lerce kez yazdığım gibi bu ay bebek denemiyoruz. Doğum kontrol hapı alıyorum. Neyse, dinleyen yok zaten, rica ediyorum silin benim ismimi listeden.
ben de öptüm seni hemşom gel bekleriz🙂)kızlar ben de eskişehirliyim ve burda oturuyorum şehirimi çok seviyorum🙂
aaaaa TUNA hemsom ay bak memleket hasretim dahada artti :-( aglicam simdi :-(
yaaaaa cok sevindim.
kuzum öpüldün.................
ay hadi heyecan yaptım şimdi bakalım yeni numaranın sahibi sen misin haziranım? kan testi yaptırsana inş gelmiştir meleğin🙂günaydın canım arkadaşlarım.
Kızlar ya ben adet olmadım hala pazartesi idi günüm ama karnımda da ağrı var her an olacak gibi. Test yapmadım henuz korkuyorum çünkü. kalbim ağzımda ödüm kopuyor regl olacagım diye. Dua edin bana ne olur.
Ne güzel canım, çocukların etkinlikleri çok güzel oluyor, bazen bende eşimin okuluna gidiyorum o çocukları görünce böyle şiir okuyorlar bazen şarkılar falan içim coşuyor ağlıyorum gururlanıyorum hep ahhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhh 🙂
QUOTE]
lalem eşinde mi öğretmen? inş birgün kendi evladının okuduğu şiirleri şarkıları görmek nasip olur🙂
ayy ne güzel yaa çok sevindim canım benim maşallah büyümüş meleğin🙂 iyiymiş de bak ne mutlu sana darısı bizlere artık🙂günaydın meleklerimmm iyi bir gün geçirmek dileğiyleee... dün gittim doktora bizim kereta maşşallah dikmiş ayaklarını keyif yapıo bizde onun için endişelenioruz 🙂)) maşallah keyfi yerindeymiş🙂) çok rahatladım görünce okadar büyümüş ki elleri kolları çıkmış oynatıodu çok güzel bi heyecan gerçekten allah herkese nasip etsin... selincim bu arada doktor şey dedi çok pimbiriklenmeyin okadar kolay değil bebeğin düşmesi eğer sağlıklıysa hiç bi kuyvvet ona zarar veremezmiş ama yinede dikkat edecekmişiz kana dönüşmeyen akıntıfdan korkamyın ama mutlaka takip ettirin dedi ayrıca gebelik belirtileri devam etmesi gebeliğin sğlıklı ilerdeği anlamına geliomuş cnmmm yani sende korkma bence biz biraz fazla takıntılııyız 🙂) ayrıca çok sağlıklı geçiomuş gebeliğim doktor bunu diyince çok mutlu oldum... tüm hamişler hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına alsın inşallah hamiş olmayanlarda tez zamanda hamiş olsun inşallah aminnnnn...
güzelim benim yaa dinle doktorunu da bol bol dinlen. mercimeğini yine görmüşsün ne güzel🙂 bu hesaplar bazen ultrasonda farklı çıkıyor galiba aman yeter ki sağlıklı olsunlar. ne güzel 1 gün arayla demek randevularımız inş peşpeşe hamiş kaldığımız gibi kalp atışlarını da öyle görürüz🙂 yorma kendini canım benim öptüm..Günaydın herkese 🙂 okumaya çalışıyorum ama uçmuşunuz yine 🙂 biraz okudum gripten gözlerim şıpır şıpır akıyor dün kayınvalidem dayanamadı hadi gidiyoruz doktora bu ne hal böyle yazık dedi saat 14:30 da gittik hem bebeğimi bidaha gördüm hemde doktora danışmış oldum sağolsun çok yardımcı oldu ve hiçbir ilaç vermedi 🙂 yat uyu bol bol meyve ye çok ağrın olursada minoset al dedi 🙂 zaten biliyordum ama dünya umut dünyası 🙂 bebişim 1 haftada bayağı büyümüş 🙂 kayınvalidemde gördü nasıl seviyor ekranı 🙂 canım ya en za benim kadar heyecanlılar 🙂 TUNAAAMMMM sağol canım benim kontrolüm 9 mayıs senin oluşunun doğumgününde 🙂 dün bebişin kendisi pirinç tanesi kadar dedi doktor 1 haftada kalp atışını görecek kadar büyürse görücez inşallah bana dün 6+1 dedi doktor ama bu başka doktor benim doktorum biraz uzakta ve randevusuz gidilmiyor benimkinin hesabına görede 6+5 oluyor ayyy ne bileyim büyüyecek herhalde 🙂 3 aşağı 5 yukarı ortalama henüz çok küçük o kesin 🙂 ayyyy hapşırmaktan yazamıyorum hepinizi çok seviyorum kendinize iyi bakın byyy 🙂
lalem sen kanamanın başladığı günü 1 say hadi hayırlısı olsun.Yaaa kızlar aldığım ovulasyon testlerinde adet döngülerine göre test yapılması gereken günleri belirtmiş, benim adet döngüm 27-28 fayan yani benim 10. günü başlamam lazım, şimdi benim bu ay 25 inde pembe bir iki damla geldi ertesi gün yani 26 sında artmaya başladı, 26 sından saysam daha iyi olur değil mi, yani şimdi 26 sandına sayarsam yarın sabah test yapmaya başlamam lazım, gerçi ben yumurtladığımı hissediyorum, mesela ayaklarımın altı va avuçlarım yanıyor, kasıklarımda ağrılar oluyor, bide akıntı oluyor beyaz, ama yinede testlere göre gidicem bu ay, dr da 12-14 ve 16 sında ilişki dedi, yani aşağı yukarı aynı zamanlara denk gelir
tatlım dinleneyim diyorum ama olmuyo ki evde tadilat vardı onlarla uğraştık, çarşı işi bitmiyor. bak şimdi de h.sonu tunanın doğumgünü var arkadaşlarını da istiyor oğluşum. öyle olunca bşyler hazırlamak lazım. yarın da okulda yine bi etkinlik var, işte böyle. yine arada oturmaya çalışıyorum sağol canım.olur hayatım eger adet tarıhın yakınsa ole agrılar olabılıyormus korkma rabbıme sıgın ıznıyle bısı olmaz cnm benım dınlen sende bıraz bıtanem yaaaa cok yoruyorsun kendını
hadi hayırlısı canım benim bebeğim doktor kont de başladığımız gibi geldi hissetti sanırım🙂) darısı sana..Bende randevu aldım yarın yumurta oluyormu olmuyormu onu ogrenecegım bakalım ne cıkacak sonuclar
haklısın canım ama aklım hep bebeğimde acaba npyodur şimdi diyorum, bir de nazlı gelen bebekler çabuk düşer dedi biri ona takıldım. inş haftaya sağlıklı şekilde görürüm onu. yoksa zevk alıyorum yaptıklarımdan oğlum da doğumgünü geliyor diye heyecanlı🙂 tşk ederim hemşom benim🙂)Günaydin hemsom sensin fistik
ya bisey olmaz anne birazda rahat olmali sen rahat davranirsan rahat hareket edersen bebekte tunada rahat eder hersey cok güzel olacak yeterki sen herseyi stresli degilde zevkle eglene egelen yap 🙂