Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Alıntı yapamadım 🙁

TUNACIM Allahın izniyle inşallah kalp atışlarını da duyacaksın, dikkat et kendini fazla yorma ağrıların artmasın canım 🙂
inşşş canım inş bi görsem rahatlayacağım valla🙂 sağoll..

tünaydın tuna ablası.çoktandır görünmüyordun yogunsun biliyorum.karın agrısı olabılır merak etme.ben de ılk basta baya tedırgınlık yasıyordum bu konuda.dinlenerek geçen agrıysa sorun yok demıstı doktorum ban.ama sen yıne de ihmal etme kendını, dinlen acık.yormamaya calıs kendını
canımcım öyle peşpeşe geldi ki herşey bazen buraya giremedim. sağol yine de. hımm normaldir belki, insan bebek için uğraşınca aman bşy olmasın duygusuna kapılıyor işte. haklısın bana da kasık ağrın olursa dinlen demişti yoksa allah korusun düşük başlarmış o onun sinyaliymiş. ay düşüncesi bile korkunç Allahım hepimizin bebeklerini korusun.

ay canımm düşüncen için tekrar tşkler🙂

canım görmemişizdir lütfen öyle düşünme ben herkese cvp yazmaya çalışıyorum bazen çok syf olunca da atlayıp okuyorum, kızlar da sanırım öyle. hayırlısı olsun senin için doğum kont hapından sonra hamiş kalanlar duydum inş senin de gelir bebişin. istersen alta atayım ismini.

ben de öptüm seni hemşom gel bekleriz🙂)

ay hadi heyecan yaptım şimdi bakalım yeni numaranın sahibi sen misin haziranım? kan testi yaptırsana inş gelmiştir meleğin🙂

Ne güzel canım, çocukların etkinlikleri çok güzel oluyor, bazen bende eşimin okuluna gidiyorum o çocukları görünce böyle şiir okuyorlar bazen şarkılar falan içim coşuyor ağlıyorum gururlanıyorum hep ahhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhh 🙂
QUOTE]
lalem eşinde mi öğretmen? inş birgün kendi evladının okuduğu şiirleri şarkıları görmek nasip olur🙂

ayy ne güzel yaa çok sevindim canım benim maşallah büyümüş meleğin🙂 iyiymiş de bak ne mutlu sana darısı bizlere artık🙂

güzelim benim yaa dinle doktorunu da bol bol dinlen. mercimeğini yine görmüşsün ne güzel🙂 bu hesaplar bazen ultrasonda farklı çıkıyor galiba aman yeter ki sağlıklı olsunlar. ne güzel 1 gün arayla demek randevularımız inş peşpeşe hamiş kaldığımız gibi kalp atışlarını da öyle görürüz🙂 yorma kendini canım benim öptüm..

lalem sen kanamanın başladığı günü 1 say hadi hayırlısı olsun.

tatlım dinleneyim diyorum ama olmuyo ki evde tadilat vardı onlarla uğraştık, çarşı işi bitmiyor. bak şimdi de h.sonu tunanın doğumgünü var arkadaşlarını da istiyor oğluşum. öyle olunca bşyler hazırlamak lazım. yarın da okulda yine bi etkinlik var, işte böyle. yine arada oturmaya çalışıyorum sağol canım.

hadi hayırlısı canım benim bebeğim doktor kont de başladığımız gibi geldi hissetti sanırım🙂) darısı sana..

haklısın canım ama aklım hep bebeğimde acaba npyodur şimdi diyorum, bir de nazlı gelen bebekler çabuk düşer dedi biri ona takıldım. inş haftaya sağlıklı şekilde görürüm onu. yoksa zevk alıyorum yaptıklarımdan oğlum da doğumgünü geliyor diye heyecanlı🙂 tşk ederim hemşom benim🙂)

Eşim ilköğretimde müdürlük yapıyor canım, bazen etkinlikler yaptıklarında benide çağırıyorlar, biraz izin alıp gidiyorum, en son öğretmenler gününde gitmiştim, çok güzel oluyor o minicik boylarıyla mikrofona ulaşmaya çalışıp bağıra bağıra birşeyler söylemeye çalışmaları yokmu öldürüyor beni, bütün tüylerim diken diken oluyor ...
inşallah canım görürürm değil mi bende o günleri AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

eveeett geldik mayıs ayına🙂 ohhh gelsin hamişler🙂 maşallah maşallah nisan ayı bereketli çıktı🙂 bakalım bu ay kaç hamiş çıkacak? darısı tüm listeye...

🙂:nazar:🙂:nazar:🙂H A M İ Ş L E R İ M İ Z🙂:nazar:🙂:nazar:🙂

Aman nazar değmesin
1.salkım......................şubat hamişi :nazar:

2.tuvanna....................şubat hamişi :nazar:
3.aussie-angel...........şubat hamişi :nazar:
4.hazan_11...............şubat hamişi :nazar: son adet 7 şubat Antalya
5.esinerkan..........mart hamişi :nazar: son adet 1 mart Düzce 24 Okul öncesi öğrt.
6.burju.................mart hamişi :nazar:
7.sarı gelin.................mart hamişi :nazar: son adet 6 mart
8.sen-lin12121212.........mart hamişi :nazar:
9.çölmeleği..............mart hamişi :nazar: Mardin/Midyat 19
10.tunaa.......mart hamişi :nazar: son adet 20 mart Eskişehir 33 Resim öğrt. çok mutluyum🙂)))
11.mavişimbebekistiyor.......mart hamişi :nazar: İstanbul 41 Gayrımenkul danış.
12.tatu...............mart hamişi :nazar:
13.geweze............mart hamişi :nazar: Ankara 22 Üniv. öğrc.

14.merakla bekliyoruz bakalım bu numaranın sahibi kim? 🙂

beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
gelin artık bebişlerimiz gel gel gel...🙂
:salıncak:
1.pnr79..............19-20 şubat ??? Ses yok huu???
2.denfi................28 şubat ??? Ses yok huu???
3.little angel.....26 mart ??? İzmir Ses yok huu???
4.ranagül......................16 nisan ??? Ses yok huu???

5.pirenses...............??? Afyon 26 Ev hanımı

6.rosemmm..............23 nisan ??? İzmir 33 Memur

7.simeli....................?

8.kraliçearı...............26 nisan ???

9.mavikedi.................1 mayıs ??? Edirne 28 İngilizce öğrt.

10.haziran13............2 mayıs ??? İstanbul 35 Mühendis

11.baharrrımmm..............3 mayıs ??? Ardahan Güzellik uzmanı

12.gullu_23...................5 mayıs
13.yesi.....................5 mayıs 25
14.fatma mutlu.............6 mayıs Elazığ 21

15.burçemm.................6 mayıs Tekirdağ
16.sılam_nisa.................6 mayıs Türkçe öğrt.
17.dilara1.................7 mayıs Mardin (Almanyadan)
18.aymelek..............9 mayıs Erzurum 25 Hemşire
19.best_dream...........10 mayıs
20.beklenenbebiş..........11 mayıs 20
21.elçin&su.................12 mayıs
22.bembeyaz...............13 mayıs Konya 26 Memur
23.berna24..................15 mayıs
24.orjinal-catlaq............? İstanbul
25.ayşegül................19 mayıs
26.mini garaböcük............20 mayıs
27.denizzzz..........20 mayıs Muğla/Fethiye 27 Muhasebe
28.geveze.....................22 mayıs
29.lalezar...................22-24 mayıs Balıkesir 39 Memur
30.yaseminnnnnnn........24 mayıs Kütahya 22 Ev hanımı
31.defne defne................30 mayıs Satış danışmanı
32.çitos....................1 haziran Yozgat
33.melodi_cn................6 haziran İstanbul 25 Ev hanımı
34.gülparem...............? Afyon 22 Üniv. öğrc.

Arkadaşlarımıza Allahtan sabır diliyoruz, inş en kısa zamanda yine bizlere bebek müjdesi verirler...

sheker_shey...............? Konya
sevde7...................?

arkadaşlarımızı da unutmadık ne zaman isterlerse listeye tekrar ekleriz, onlar da lütfen umutlarını kaybetmesinler:
elif_ecrin...................?
sea34........................? İstanbul
koza...................? Antalya 33

adet tarihini ve diğer bilgilerini listede görmek isteyen arkadaşlar yazsınlar seve seve ekleriz...
adet olanlardan isteyenler de lütfen yeni adet tarihlerini ekletmeyi unutmasınlar.

Kizlar güzel bebek isimleri varmi sizde?
genelde erkek isimleri Kiz isimleri icin cok secenek varda erkek isimleri cok nadir güzelleri bulunuyor
hemşom şimdiden düşünmeye mi başladın🙂) aslında eşle ortak bşy bulmak anca oluyor yaa ben de mi başlasam düşünmeye ki 🙂 sen oğlun olursa inş adını TUNA koy🙂 beğenirsen tabi..

Son düzenleme:
yaaa kizlar bu sene izin tatil es es ve köy yok bana hepsinden mahrumum :-(

napalim is güc hayat of ya hele de agaclar yeserince dahada TR ye gitmek istiyorum ama bu sene yok bana :-(
cok özlüyorum ya burada dogup büyümüs olsamda köyüm bambaska

Kızlar hamiş melek olarak şu anda bebek sahibi olmak isteyenler için yürekten dua etmeye geldim.İnşallah dilek kapım açıktır...İnşallah Mevlam dualarımı kabul eder..
Rabbim şu an bebek sahibi olmak isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip etsin.Kimseyi evlat özlemi ve ateşiyle yandırmasın.
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın,umutları tüketmesin.İnşallah bebek sahibi olmak isteyen tüm arkadaşlarım kardeşlerim herhangi bir tıbbi müdahaleye maruz kalmadan doğal yollarla bebek sahibi olurlar.Rabbim hepinizin gönlüne göre versin.(Amin)

Geri