ben de öptüm seni hemşom gel bekleriz🙂)
ay hadi heyecan yaptım şimdi bakalım yeni numaranın sahibi sen misin haziranım? kan testi yaptırsana inş gelmiştir meleğin🙂
Ne güzel canım, çocukların etkinlikleri çok güzel oluyor, bazen bende eşimin okuluna gidiyorum o çocukları görünce böyle şiir okuyorlar bazen şarkılar falan içim coşuyor ağlıyorum gururlanıyorum hep ahhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhh 🙂
QUOTE]
lalem eşinde mi öğretmen? inş birgün kendi evladının okuduğu şiirleri şarkıları görmek nasip olur🙂
ayy ne güzel yaa çok sevindim canım benim maşallah büyümüş meleğin🙂 iyiymiş de bak ne mutlu sana darısı bizlere artık🙂
güzelim benim yaa dinle doktorunu da bol bol dinlen. mercimeğini yine görmüşsün ne güzel🙂 bu hesaplar bazen ultrasonda farklı çıkıyor galiba aman yeter ki sağlıklı olsunlar. ne güzel 1 gün arayla demek randevularımız inş peşpeşe hamiş kaldığımız gibi kalp atışlarını da öyle görürüz🙂 yorma kendini canım benim öptüm..
lalem sen kanamanın başladığı günü 1 say hadi hayırlısı olsun.
tatlım dinleneyim diyorum ama olmuyo ki evde tadilat vardı onlarla uğraştık, çarşı işi bitmiyor. bak şimdi de h.sonu tunanın doğumgünü var arkadaşlarını da istiyor oğluşum. öyle olunca bşyler hazırlamak lazım. yarın da okulda yine bi etkinlik var, işte böyle. yine arada oturmaya çalışıyorum sağol canım.
hadi hayırlısı canım benim bebeğim doktor kont de başladığımız gibi geldi hissetti sanırım🙂) darısı sana..
haklısın canım ama aklım hep bebeğimde acaba npyodur şimdi diyorum, bir de nazlı gelen bebekler çabuk düşer dedi biri ona takıldım. inş haftaya sağlıklı şekilde görürüm onu. yoksa zevk alıyorum yaptıklarımdan oğlum da doğumgünü geliyor diye heyecanlı🙂 tşk ederim hemşom benim🙂)
Eşim ilköğretimde müdürlük yapıyor canım, bazen etkinlikler yaptıklarında benide çağırıyorlar, biraz izin alıp gidiyorum, en son öğretmenler gününde gitmiştim, çok güzel oluyor o minicik boylarıyla mikrofona ulaşmaya çalışıp bağıra bağıra birşeyler söylemeye çalışmaları yokmu öldürüyor beni, bütün tüylerim diken diken oluyor ...
inşallah canım görürürm değil mi bende o günleri AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN