Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

evet 1 ay önce geldim oraya halamınn kzı orda oturuyor çok sakinn ve güsel bi yerdiii ben tekirdağ çorluda oturuyorummmm tekirdağla aramız yarımm saat felenn inş abla buyrunn bekleerimm🙂

aaaaaa bak yarım saat daha yaklaştın inşallah canım sende halanın kızına gelirsen haber ver banada uğra 🙂

tekirdağla aram yarımm saatt orsı nekadardırr bilemiyorumm silivri ile de hemen hemen 1 saat halamınn kızıyla fazla samimi değilizdir kendisinii yenii bu sene gördümm annemm geldiği içinn gitmiştimm bidaha gelmek nasip olurmu bilemem🙂)

Allah'ım kimseye dert verip derman arartmasın çok kötü bişey inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun ....Benimkide elimle değdiği zaman hissetiyorum ama cok büyük mememde büyüdü sanki sol meme sağ memeden büyük gibi 2 ay önce 3 doktorada gözüktüğümde sütten akıntı gelmiyorsa korkma dedi ama ben göğsümü sıktığım zaman akıntı var 8 yaşında bir oğlum aradan bayağı bir süre geçti yaklaşık 4-5 ay öncede korunmayı bıraktık 2-3 ay korunmadık bebek olsun diye suan da tekrar korunuyoruz acaba o korunmayı bıraktığım sürede acaba memeler hareketemi geçti diyorum hormonlarım bozuldu diyorum bilemiyorum neyse pazartesi ben bir doktora gideyim kahve pek içmem ama çay ve sigara işte sigarayıda 10 senedir içiyordum 4 ay bıraktım bırakmıştım ama yeniden başladım kabızlık olduğu zaman sanki göğsüm yarılıyor gibi bende ondanmı oluyor diye canım bende eşim masaj yapınca rahatlıyorum ağrılar ta sırtıma vuruyor nefes alamıyor gibi oluyorum kalpmi diyorum acaba offf kafayı yiyecem neyse bir an önce sağlığımıza kavuşuruz.....Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için....

estagfürüllah canım ne bilmişliği.daha bizimle bunları paylaşman bize moral oluyo canım birbirimize yaptıgımız dualar ayata tutuyor beni
evet aynı duygularcanım.zaten ortak noktamız olmasa bukadar birbirimize kenetlenemezdik melegim
amin canım
Slm kızlar, geçmişe hiç bakmadım, yeni hamiş varmı, yada umudu olan, yadaaaaa test yapıp hayal kırıklığı yaşan vs vs vs anlatın anlatın hadi çabuk vaktim çok az 🙂
o benim hayal kırıklıgına ugrayan