Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

burcem önelikle rüyamda güzel renler görmüşsün allah rüyanı hayra edsin rüyada yeşil görmek diorlar istedigin dilegin kabul oluyormuş yatsı namazından sonra dilek duası hacet duası var onu yaptıktan sonra rüyaya renk meyve falanfa filan giriyormuş koyu renk girerse hayra yorumlanmıyor ama gördügün renkler cok güzel allah hayır edsin

aynen benimm annemde ağlayarak gittii benimm yaşadiğimm yer merkezz ama ablam bu köye yada merkeze bakmıyo insanlığa bakiyorr yaaa ne komşuluk var ne başka şeyy hiç unutmuyotumm rahatsiz olduğumm dönemmm kendimi apartmanda tutamadimm ayiptir sölemesi istifar ettimmm annem yanimdaydii komşulardan bitanesi bağirip çağirmaya başladıı bi geçmiş olsunn demekten bile aciz insanlarrr annem anlatmaya çalişiyor ameliyat oldu yeni hastaneden çikardikk şimdi temizleriimm dioo die kadin anlamıyooo bağirmaya devam etti allahtan evv kendimizinde bizi apartmandada atmaya çalişirlardııvgerçi benimm görümcemm burda ama inanın sizi görmediğim haldeee sizi daha çok seviyorrrumm ondann🙂)önemli olan insanlıkya ablaaaammm

inşallah mevlam kalbimizde ne varsa versin hayırlısıysa

vay vay vay kimler burda lalecim melodicim mawikedi hoş geldiniz ama ben kaçar yemeğim yok apar topar kutlu doğum haftasına gittim yemeksiz kaldım size güzel bol sohbetler akşama görüşürüz

seninn o dillerinii yiyeyimm ablaaa ya inşşşş inşşşş allah benden önce sana versinnnnn bunu büğtün kalbimle söylüyorumm....

Öncelikle çok geçmiş olsun diyorum bir şey sormak istiyorum yaklaşık 3 aydır bendede bir göğüs ağrısı tutturdu gidiyor 2 ay önce doktora gittiğimde ultrasonla bakıldığında sol göğüsün süt kanallarında genişleme var dendi bu ay adet olmadan 2 gün önce başladı bir ağrı sanki oyuyorlarmış gibi memeye birşey saplanıyormuş gibi oluyor sizdede böylemi oluyor birde afedersiniz kabızlık oluyor doktora gitmeye korkuyorum artık bişey cıkacak diye bugün adetin 2 günü yavaş yavaş sanki ağrı kayboluyor gibi sol göğüsümün içini yarıyorlar gibi orda bir kitle elime geliyor ama bilemiyorum artık çitos sendeki şikayetler ne gibi .....ayrıca bu kitleler hamile kalırsak bir sakıncası varmı emzirmeye falan ...şimdiden teşekkür ederim vereceğin bilgiler için.....