fatma mutlu
Hamiş Melek
hayırlı gecleeerrrr 😀 bısey soracaktımda ben ya benım eşim çarşamba günü doktora gıtcek sperm sonucu nezman cıkıo hemen çıkıomu bılen warmı 🙂
hayırlı gecleeerrrr 😀 bısey soracaktımda ben ya benım eşim çarşamba günü doktora gıtcek sperm sonucu nezman cıkıo hemen çıkıomu bılen warmı 🙂
hoşgeldin canım, allah inş senin de gönlüne göre verir.Selam kızlar burayı lalezarcığımdan duymuştum. daha önce yazdım mı bilmiyorum valla hatırlayamıyorum. herkese merhabalar.
bebiş dileklerinizin en kısa sürede gerçekleşmesini dilerim, allah tez vakitte hepinizi sevindirir inşallah.
yeter ki moraliniz ve beyniniz süper olsun, ondan sonra bebişler gelecektir.
görüşmek üzere umutla kalın...
hadi bakalım inş benimkiler çatladı bakalım ben de beklemedeyim, inş güzel haberler alırsın..bende dün dr.a gittim klomen verdi ayın 14 de gel dedi yumurtalarım oluşmuşmu ona bakıcakmış sonrada bigün çatlamışmı diye sonrada bebek varmı diye bajar heralde beklemedeyim yaniii
ne kusuru canım sınavlarında başarılar, hayırlısı tatlım inş önümüzdeki aya sevinirsin..meraba kızlar kusura bakmayın valla sınavlara çalışıyodm 1 aydan beri sonra konyaya gittim sınavıma girdm haber veremedim tunacm beni 3mayıs olarak yazarsan sevinirm bu ayda olmadı bakalım hayırlısı
canım bi gevezemiz vardı ama seninki isim benzerliği sanırım eğer o değilsen hoşgeldin, yakında bebek haberiyle sevinirsin inş..benide ekleyinn ama bende hamiş olmak için çıldıranlardanımm🙂21 nisan olmam gereken tarih ama olmam inşallahhhh ve kimse hastalanmasın herkes hamiş olsun 2011 bebeklerimizle uğurlayalımm🙂
inş canım yaa hissettiğin doğru çıkar umarım🙂)galiba 8.hamiş benimmm.olmam gerekiyordu ve olmadım bugun .ben de adet günü sekmez.hamiş hissediyorum kendımı 1 haftadır öyle hissediyorummm.test yapar yapmaz haber veririiiiimmmmm.
hadi inş lalezarım herşeyin normal çıkmasına çok sevindim, sıkı çalışın da bu ay gelsin bebeğin🙂Slm melekler, şimdi dr.dan geliyoruz 😀
Dr. tahillerime baktı ve ŞAŞILACAK DERECEDE HERŞEY NORMAL BÜTÜN HORMONLAR FALAN dedi, eşimede yaşınıza göre SPERM DURUMUNUZ GAYET İYİ dedi
Bu ayı boş geçirmeyelim dedi, progestan verdi ve doğal yolla ilişki günlerini yazdı elimize verdi, yanlız rahim filmi çekileli bu 3. sene doluyor o yüzden bunu tekrarlarsak iyi olur dedi, onu da eğer adet olursan tamamen bittikten sonra çekeriz dedi,
Yani herşey normalmiş bakalım bu ay sıkı bir çalışmayla belkide rabbim meleğimizi verir bize ...)
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.....
ah canım yaa yapma böyle neolur umudunu kaybetme, Alla hayırlısını versin, önümüzdeki ay bebişin gelir inş..merhaba canlar pek giremiyorum ama sizleri takip etmeye çalışıyorum bu gün sheker shey haberini gördüm canım Rabbim inşallah gönlüne göre versin inşallah en kısa zamanda meleğin gelir ve sımsıkı annesine tutunur,
Güzel Allahım büyüktür içiniz sıkılınca , kendinizi bir karanlıkta sıkışmış hissederseniz EY FETTAH sabahı yakın kıl de! gönlünüz bir sebepten daralırsa EY VASI göğsümü genişlet de! ne zaman kötü şeyler aklına gelirse kalbin kırılırsa EY LATİF unuttur de! Rahman ve Rahim olan ALLAH herzaman yanımızda...
Arkadaşlar inşallah gönüllerimiz en kısa zamanda ferahlar ve yuvalarımız şenlenir AMİN!
ÇİTOSUM ve LALEZARIM sizlerle sohbeti de çok özledim, ALLAHA EMANET OLUN!
Bu arada arkadaşlar beni listeden silin bu gün itibariyle kırmızılar geldi maalesef inşallah bidahaki ay gelmezler 2 sene oldu bu ayla yavaş yavaş sabrım tükeniyor Rabbim dayanma gücü versin zorlanıyorum artık 🙁
selincimm umarım canım hamişsindir Allah hayırlısını ve bize müjde vermeyi nasip etsin🙂
Bu arada kızlar TUNA kan testi yapacaktı daha haber yok :/ umarım her şey yolundadır
Ayrıca Beklenenbebişi çok merak ediyorum ???? Hepinizi çok seviyorumm ve kocaman öpüyorumm
ahh güzelim benim yaa merak ettiğin için tşk, canım benim tahlil sandığım hormon testiymiş galiba progestoron mu neydi ona bakılacakmış, maalesef sonuçları alamadım pazt telefonla öğreneceğim. sen nasılsın? bu arada bekl. bebişi ben de çok merak ediyorum..Tunaaaaaaa canım çıkmadan seni gördüm ne yaptın kan tahlilini ???
canım kusura bakma kızların msjdan alıntı yaptığım için cvp yazıyodum ondan hemen dönemedim, aminnn sağol Allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın, ben de heveslenmiştim bugün belki kanda çıkar diye🙁( neyse az kaldı biraz daha gayret.. dikkat et sen de bol bol sıcak şeyler iç, çok geçmiş olsun..Hadi ya bende burda çivilendim kaldım senden haber alırım diye:/ hayırlısı olsun canım inşallah rabbim emeklerini boşa çıkarmasın..Ben de iyi olmaya çalışıyorum boğazım ağrıyor çalışmalara daha başlıyamadık sıkıcı bir gündü yağmur fırtına elektirik kesintisi bayağı bir sıkıldım bu gün :/ beklenen bebişi çok merak ediyorum bende ya???Umarım bir sorun yoktur hakkımızda hayırlısı olsun canım🙂)
tşk ederim canım iyiyim beklemedeyiz işte çok az kaldı evet, bugün 21. gün diye gittim bakalım pazt alıcam sonuçları, ay ammiiinn inş güzelim zaten çocuk çok istiyo kardeşini🙂) sen nasılsın? hadi bakalım kolay gelsin sıkı çalışın da gelsin inş bebeğin🙂tuna merhaba nasılsın canım? senin de adetine az kalmış bakalım inşallah oğluşunun kardeşi gelmiştir.
fatma mutlu merhaba sen nasılsın tatlım?
biz de dün çalışmaya başladık hadi bakalım hayırlısı inşallah .