Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

tuna benim belli olmuyo gündüz de okuldan fırsat buldukça giriyorum. genelde seninle gece karşılaşıyoruz canım.

devlet tunacım ilköğretim . sen sergi falan diyodun naptın o konuda sevgili meslektaşım? koro çalışmaların nasıl gidiyo bu arada?

ohh maşallah çok şanslısın🙂 ben devletten umudumu kestim artık hele bebekle şu kpssyi kazanmak çok zor, 1 kere gitmemenin cezasını çekiyorum şimdi🙁 kısmet işte.. ama hep özeniyorum sanırım özelde devam edeceğim. bebiş olup büyüyünce tabi🙂) sergi mi??? oğlumun okuldan bşyler istiyolar onu demişimdir🙂 ikide bir bşyler yaptırıyolar velilere Allahtan elim alışık da güzel şeyler çıkarıyoruz. koro çalışmaları iyi, 8 mayısta kanserimiz var sıkı çalışıyoruz solom var🙂

solon varsa sesin güzel o zaman. türk sanat mı yoksa halk müziği mi? bebişe çalış konsere çalış hep çalış hadi bakalım. çok şükür o açıdan şanslıyım bi de şu bebişi yakalasak tam olucak bakalım inşallah.

eeeeevvett güzel sayılır🙂) sanat müziği canım.. hep merakım vardı zaten eşimle de orda tanıştık 🙂) onun için bu koro bizim için özel.. hayatımız çalışmakla geçiyor be mavi kedim🙂 inş bebeklerimiz de gelirse tam olacak🙂 senin öğrt kaçıncı yılın?

benim 5 yıl bitti canım. zaman çabuk geçiyo hiç anlamıyo insan. ben de türk sanat müziğini severim. ooooooo ne güzelmiş tanışmanız öyle. inşallah bebişin gelmiştir de annesiyle birlikte söyler göbüşünde dinler seni. o zamana kadar senin bebiş durumu da belli olur zaten. canım sohbetine doyum olmuyo ama kociş yatalım diyo. dinlenelim bol bol malum yarın bebiş çalışmalarına devam startı daha yeni verdik biliyosun. yine denk gelelim de sohbete kaldığımız yerden devam edelim. iyi geceler tunacım seni ve oğluşunu çok öpüyorum canım. kendine iyi bak.

Geri