Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Her şeyin hayırlısı olsun canım inşallah duam seninle Allah seninle olsun tüm bebek isteyenler de duamda şimdi regli yaklaşanlara özel dua 🙂) Hepinize hayırlı geceler çok öpüyorum sizleri
Her şeyin hayırlısı olsun canım inşallah duam seninle Allah seninle olsun tüm bebek isteyenler de duamda şimdi regli yaklaşanlara özel dua 🙂) Hepinize hayırlı geceler çok öpüyorum sizleri
tuna merhaba nasılsın canım? senin de adetine az kalmış bakalım inşallah oğluşunun kardeşi gelmiştir.
fatma mutlu merhaba sen nasılsın tatlım?
biz de dün çalışmaya başladık hadi bakalım hayırlısı inşallah .
canım nasıl olayım son çalışmalar artık, değil mi yaa yapa yapa öldük🙂 bugün sordum devam mı diye ben sanıyom ki tamam dicek yok devam demez mi? şaştım valla🙂) neyse yeter ki gelsin bebişler..
fatma mutlu sağol sana da haftaya kolay gelsin bakalım. öyle deme ya yaparken sakın bebiş falan düşünme keyif almaya bak. bazen insana zor geliyo artık ödev gibi ama renklendirelim keyiflenelim.