Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Esin erkan ben de ara ara okuyorum eşime, bak şu hamile bu hamile diye haber veriyorum. önce benim eş de çok kızdı, saçma sapan işlerle uğraşma diye. Sonra baktı rahatlıyorum, şimdi gülüyor var mı hamiş kelimesi ile dalga geçiyor sonra sıralıyor, hamiş, bebiş koçiş🙂 Hadi ben de okucam yazdıklarını diyor. OLmaz diyorum bu özel.. özel olur mu herkes okuyor diyor, bu kadınlar arasında bir şey diyorum. Ya erkekler giriyorsa, ya aranızda erkek varsa diyor🙂)))))))))))) Aklı başında hiç bir erkek de oturup aramıza katılmaz sanırım🙂 ihtiyacı olmazsa da yazdıklarımızı okumaz.. Gel sen hayatım, bırakma bizi, daha ne güzel haberler paylaşçaz, çocuklarımızın adlarına karar vercez... Daha çook paylaşacağımız şey var..

hahahhahahaha hahahahahaha hahahahahahah sen çok yaşa emi şeker kıs😀 beni gülmeler aldı yazamamıyorum yaaa valla iiymiş 😀 erkeklerin mekanı 😀 ayyy çok hoş ya valla gece gece komikmişsin bence başka bişey değil bu😀 buarada benim eşim biliyo buraya takıldığımı ilk başlarda bişey demiyodu ona bile okuduğum olmuştu hamiş kalanları söylüyordumda o fazla güvenmiyo sanal aleme aranızda ibnelik yapıpta erkek olanda vardır falan demişti ama zannetmiyorum ben olsada kaç yazar sonuçta dime😀 aklı olan erkek burda napsın. son zamanlarda artık kızmaya başladı hamişsin hala bil. başındasın diye hep okuyorum sizleri mutlaka cvp veriyorumya ondan 😀 bende dedim ala ala hamile olunca bırakayımmı arkadaşlarımı şimdi onlara dua etme zamanı dedim ... şu aralar onun yanında fazla giremiyorum ama yalnız olunca hemen fırlıyorum yanınıza ....
buarada inş hamişsindir selincim valla ii açıldık böle nisan ayında çok seviniyorumm ben 30 martta öğrenmiştim hamiş olduğumu o günden sonra tek tek patladık valla😀 hadi şimdi sıra diğer bekleyenlerde darısı tüm isteyenlere

kızlar aşılama yapılırken acı oluyor mu? Sanırım kısa bir işlem. Bir de sizin doktorunuz da aşılama öncesi bir ay ginera tarzı ilaç verdi mi? Siz de yumurta problemi var anladığım kadarıyla, little angel tutmama nedeni ile ilgili doktor ne diyor? Şİmdi benim serophene ile 4 yumurtam olurken bu iğnelerle kaç tane olur ki? Sayı daha da artar herhalde. off, zor işler zor, allah yardımcımız olsun

rosem benimde geçen ay yapıldı aşılamam tek yumurta gelişmişti ama tutmadı sana tavsiyem yanlış anlama nolur fazla umutlanma inşallah olur canım benimde izmirde meltem hanım yaptı

Slm melekler, şimdi dr.dan geliyoruz 😀
Dr. tahillerime baktı ve ŞAŞILACAK DERECEDE HERŞEY NORMAL BÜTÜN HORMONLAR FALAN dedi, eşimede yaşınıza göre SPERM DURUMUNUZ GAYET İYİ dedi hahaha
Bu ayı boş geçirmeyelim dedi, progestan verdi ve doğal yolla ilişki günlerini yazdı elimize verdi, yanlız rahim filmi çekileli bu 3. sene doluyor o yüzden bunu tekrarlarsak iyi olur dedi, onu da eğer adet olursan tamamen bittikten sonra çekeriz dedi,
Yani herşey normalmiş bakalım bu ay sıkı bir çalışmayla belkide rabbim meleğimizi verir bize ...)
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.....

Dr. tahillerime baktı ve ŞAŞILACAK DERECEDE HERŞEY NORMAL BÜTÜN HORMONLAR FALAN dedi, eşimede yaşınıza göre SPERM DURUMUNUZ GAYET İYİ dedi hahaha
Bu ayı boş geçirmeyelim dedi, progestan verdi ve doğal yolla ilişki günlerini yazdı elimize verdi, yanlız rahim filmi çekileli bu 3. sene doluyor o yüzden bunu tekrarlarsak iyi olur dedi, onu da eğer adet olursan tamamen bittikten sonra çekeriz dedi,
Yani herşey normalmiş bakalım bu ay sıkı bir çalışmayla belkide rabbim meleğimizi verir bize ...)
canım ya negüzel bak herşey normal çok sevindim benim durumumdasın sende.bizdede öyle herşey normal anormal olan bebişin olmaması🙂

amin canım ama fazla belirtim yok bana kırmızı kart gibi görünüyorr 11 gün kaldı regl sadece arada gögüsümde agrı var ama okadar şiddetli degil sabah uyandıgımda hissettim bilmiyom artık rabbim hakkımıza hayırlısı

güzelim regline zaten çook varmış belirtiler olacaksada(ki herkeste olmayabilir)şuan erken bence.kafana takma sen birkaç gün kala bellieder kendini inşallah vardır bişeyler.bebişler yaniiii🙂

güzelim regline zaten çook varmış belirtiler olacaksada(ki herkeste olmayabilir)şuan erken bence.kafana takma sen birkaç gün kala bellieder kendini inşallah vardır bişeyler.bebişler yaniiii🙂

ayyyy bebişler dedim yaaa.valla ikiz falan olsa istermisin yoksa tekil gebelikten yanamısın bilmiyorum ama biraz şomağızlıyımdır sana ikiz gelebiliiiiiiiiiiirrrrrrr🙂))

Heheyttttt maşallah bacı sıkı çalış :hhh:gözün aydın canım inan her şeyin yolunda olmasına çok ama çok sevindim umarım bebek müjdesini de burdan paylaşırsın anajım iyi dopink yapın hadi rast gele 😀

canım ya negüzel bak herşey normal çok sevindim benim durumumdasın sende.bizdede öyle herşey normal anormal olan bebişin olmaması🙂

Heheyttttt maşallah bacı sıkı çalış :hhh:gözün aydın canım inan her şeyin yolunda olmasına çok ama çok sevindim umarım bebek müjdesini de burdan paylaşırsın anajım iyi dopink yapın hadi rast gele 😀

Aminnnnnnnnnnnn canım inşallah yaaaaaa, vallaha öyle umutlu konuştuki dr ben acayip umutlandım bakalım kısmet canım, dualarımız oa işe yarayacak inşallah, hayıt suyu falan içmeme gerek yokmuş, o berbat şeyi içmeyeyim bari hahaha
Benimkine kaç akşamdır çerezler meyveler ballar yediriyorum hahaha hahaha adam kilo alacak zaten göbeğim çıktı deyip duruyor hahaha hahaha

Geri