ah canım benim geçmiş olsunnn dikkat et kendine inş meleğin varsa sıkı tutunmuştur annesine🙂
maşallah canım eşinle ve bebeğinizle nice yıllara... Allah mutlu etsin.
tamam fıstık hesaplayıp ekliyim inş önümüzdeki ay hamiş listesine eklerim🙂
canım benim geçmiş olsun, benim de 8. haftamda 2 kez kahv. lekem oldu çok korktum ama sonra kesildi, bugün doktora gideceğim bakalım umarım bebeklerimiz bizimle kalırlar Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin.
canımcım iyiyim çok şükür şimdilik lekem kesildi inş artık gelmez. konserimiz pazar günü bir de solom var, tavsiyelere tşk canım denerim. tunacık iyi doğumgününü kutladık hasta oldu yavrum bir de şimdi iyi çok şükür. sağol güzelim ben de kocaman öptüm seni🙂
aa ayıp ettin hemşom tabi ki elimden geleni yaparım zevkle hem de🙂
ayy ne güzel canım benim nasıl heyecanlısındır Allah kavuştursun oğluna🙂 bebişin de büyümüş 2 sevinç yaşamışsın maşallah. bakalım benim de adete göre 8+3 ama doktor ne diyecek? tekrar tahlil bana da yapılması gerek aslında. seninle aramız çok az, inş ben de duyarım kalbini bebeğimin🙂
aminn güzelim inşş tşkler..
hadi bakalım inş gelmiştir meleğin, hayırlı haberlerini bekliyoruz.
sağol melodim inş görürüm🙂 senin yumurtlaman da hayırlı olsun🙂
aminnn aminn canımcım, valla ben de doktoru değiştirsem mi diye düşündüm ama bakıcaz artık gidişata göre. hünkar iyi canım doğumgünü ve hastalığı atlattı çok şükür.. ben de öptüm seni....