gunaydın abla nasıl oldunGünaydın herkese... :fırtına:
Diyorum ama kimse yok sanırsam :ruyam: :ruyam: :ruyam: :ruyam: :ruyam:
cnm benım bebısı goreceksın ınsallah hadı beklıyoruz senı....günayyyydıııın canlar, nasıl keyifler? valla ben ölücem heyecandan🙂 saat 14'te doktor randevum var bakalım, bebeğimin kalp atışlarını görebilecek miyiz? umarım herşey yolundadır. daha kahvaltı yapmadan size bi yazayım dedim. grşmek üzere... öptüm herkesi...
canım benım korunmayı bıraktın herhalde hadı hayıorlısı olsun dıyelım bu sefer bebıslerımız saglıklı olcak ınsalhöle valla cnm.Bnmde 8 gün var adetime bakalm hayırlısı🙂🙂 adetm 1 hafta geçmeden test yapmayacam ilk gebeliğimden ahdım var çünkü.O gebelkte adetten 1 gün önce öğrenmiştm geçmesini beklemden ama olursa bunda 1 hafta bekleyecem ya da bnm adetm en fazla 5 gün sürer 5 gün bekleyecem ama bekleycem yani .Böle ikinci çizgi kıpkırmızı görünsn.Diğerinde bellydi ama kıpkırmızı değildi.Kan testm de değerm 267 idi.Neyse zaten kocişe de sölemycm hemen.Bi süre kimseye sölemeyi düşünmüyorum ALLAH muhafza herşey olabilir yani.Öle hazırladm kendimi sölemeycem dye..İlk gebelkten snra bunu yaşayanlarn çoğu ikincide bnm yaptğımı yapıyo 🙂🙂 aynı psikiloji
cnm ınsallh bebısın senınledır sanada gunaydınGunaydin bayanlarrr,
benimde gunum ya 1 yada 2 gun geciyor, ay cok heyecanlandim bugunde gecerse yarin test yaptirayim diyorum ama, testte hemen cikarmiki o var, kan testide yaptiramam suan zaten cuma gunu yola cikicaz :s
sanada gunaydın cnmherkese günaydın yeni hamiş varmı okumadım geçmişi ..lale ne yaptın var mı bi gelişme ?
slmmmmmm kızlar gece yıne ovulas testı yaptım yıne sılık cıktı hadı hayırlısı dıom artık