inşallah cm benim meleğine kavuşursun biran önce vede inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın cnmmm... bende sabahları mide bulantısı oluyor çok ve yavaş yavaş iştahım çok açılmaya başladı 11.haftama girdim işte bakalım 13.haftamda ikili teste gircez çok merak ediyorum bebiş ne kadar büyümüş diye en son 8+2 iken gördüm çünkü 🙂))
allah herşeyin hayırlısını ve sağlıklısını versin cnmmm burda benim uyuz bi arkadaş var ilk çocuğuna hamile 14.haftasında taktı illlla erkek olcak ben erkek istiom die kızın lafını bile etmio çok kızıyorum ona allahın gücüne gider diyorum önce sağlık dile diyorum ama anlamıyor gör işte neler var cnm dimii 🙁
allah herşeyin hayırlısını ve sağlıklısını versin cnmmm burda benim uyuz bi arkadaş var ilk çocuğuna hamile 14.haftasında taktı illlla erkek olcak ben erkek istiom die kızın lafını bile etmio çok kızıyorum ona allahın gücüne gider diyorum önce sağlık dile diyorum ama anlamıyor gör işte neler var cnm dimii 🙁
Anladm cnm demek aynı şeyleri yaşamşz hemen hemen.🙂🙂 sağ salim kavuşursn inşallah bebeğine kucağına al inşallah cnm🙂🙂bende sbahları mide kazıntısı da oluyodu sabah kalkar kalkamz kazınıyodu midem ..İnşallah bende kavuşurm meleğine yeniden ama bu defa hiç gitmesn inşallah 🙁